Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα στέκια της Πανόρμου: 6 μπαρ όνειρο

Θα τα λατρέψετε!

1 Δεκεμβρίου 2023 10:07
πανόρμου για ποτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η καρδιά του φοιτητόκοσμου χτυπάει εδώ στην καρδιά της Πανόρμου όπου σφύζει απο ζωή. Ξεχωριστά μαγαζιά, όμορφα, cosy που προσφέρουν διασκέδαση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το βράδυ εδώ το ποτό και τα κοκτέιλ είναι must.


Sensimilia

Κέφι, κέφι, κέφι. Το Sensimilia μπαρ είναι μία όμορφη και νεανική ταράτσα που μπορεί να μην έχει, ας πούμε, θέα στην Ακρόπολη, αλλά έχει πάντα κόσμο που χορεύει και περνάει τέλεια. Ξεκάθαρα φοιτητοστέκι, και από τα καλύτερα για να απολαύσεις το ποτό και το κοκτέιλ σου. Οι μουσικές είναι προσεκτικά διαλεγμένες από dj’s που συνεργάζονται με το κατάστημα.

Caliente

caliente bar

Ευρύχωρο, με ωραία μουσική να παίζει δυνατά – από ροκ μέχρι και χιπ-χοπ – το Caliente είναι δυο βήματα από το μετρό, σερβίρει καθαρό ποτό, ενώ πού και πού οργανώνει και ενδιαφέροντα παρτάκια και lives. Για τις καλές μέρες, επιλέγουμε να πάρουμε το ποτάκι μας και να βγούμε έξω, στην τέλεια πίσω “αυλή” του, που περνάει συνέχεια κόσμος και νιώθουμε πιο κέντρο από ποτέ.

Πανορμίξ

έξοδος στην Πανόρμου

Το Πανορμίξ είναι ένα γλυκύτατο, νερντουλίστικο και τέρμα cozy μπαράκι, με τοιχογραφίες από (προφανώς) τον Αστερίξ, αλλά και πολλές κινηματογραφικές και ροκ πινελιές. Ναι, αυτό ακούγεται σαν ένα συνονθύλευμα, και είναι: Το Πανορμίξ είναι ένα πολύχρωμο συνονθύλευμα, που καταλήγει σε μια μικρή αλλά πιο-σπιτίσια-πεθαίνεις ταράτσα, θα σου παίξει ροκιές, θα σε σερβίρει ρακόμελα και θα σου φτιάξει το κέφι με την ευγένεια του προσωπικού του. Από τα πιο άνετα φοιτητοστέκια.

Metropolis

metropolis πανόρμου για ποτό

Κατεβαίνοντας από το μετρό και περπατώντας μόλις δυο λεπτά μακριά, θα βρεις το Metropolis εκεί που η Λαρίσης συναντά τον ήσυχο πεζόδρομο της Μαιανδρουπόλεως, ακριβώς μπροστά από το σχολείο της γειτονιάς. Το μαγαζί αυτό αποτελεί ιδανικό στέκι για διάβασμα, αν είσαι φοιτητής, αλλά και για καφέ, ενώ παράλληλα πρόκειται για ένα χώρο με εμφανείς καλλιτεχνικές και κινηματογραφικές αναφορές. Το βράδυ με ποτό μέχρι αργά χαλαρά με την παρέα είναι ότι πρέπει.

Santa Botella

santabotella πανόρμου για ποτό

Σε αυτό το σούπερ νεανικό μπαρ, απολαμβάνουμε μερικά από τα πιο σούπερ κοκτέιλ της πόλης—καλά κρατημένα μυστικά κι αυτά, όπως όλα τα πράγματα στην Πανόρμου. Εκτός από τα κλασικά, βέβαια, μιλάμε για τα personalized, που είναι εμπνεύσεις της στιγμής. Ανεβαίνουμε λοιπόν στην ταράτσα του, ψάχνουμε να κάτσουμε, και ψαχνόμαστε με κοκτέιλ-μυστήριο. Οι μουσικές εδώ ακολουθούν πιο μαύρα μονοπάτια, ενώ αν θέλουμε τσιμπάμε και νόστιμες λιχουδιές όπως πίτσα ή φρέσκες σαλάτες.


Wee Dram

wee dram πανόρμου για ποτό

Η Wee Dram είναι μια αυθεντική σκωτσέζικη pub, που θα βρεις στην οδό Κονοπισοπούλου. Η ζεστή ατμόσφαιρα του μαγαζιού με τα κέλτικα ξυλόγλυπτα και τις σκωτσέζικες σημαίες απλά θα σε ταξιδέψει στο μαγευτικό Εδιμβούργο. Αν είσαι λάτρης της μπύρας, τότε αυτή η pub θα γίνει σίγουρα το στέκι σου, καθώς ο κατάλογος θα σε ενθουσιάσει με την ποικιλία σκωτσέζικων, αλλά και ελληνικών μπυρών του. Αν είσαι λάτρης του ουίσκι απ’ την άλλη επίσης βρίσκεσαι στο ιδανικό μέρος, αλλά μην φοβάσαι σερβίρονται και κλασσικά ποτά.
Σε περίπτωση που πεινάσεις, μη διστάσεις να παραγγείλεις ένα από τα πεντανόστιμα burgers τους, ειδικά το Haggis burger.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share