Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στην Παιανία για ποτό: Τα 4 καλύτερα μπαρ

Σας αφορά!

14 Απριλίου 2022 08:35
παιανία για ποτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να μην είναι η πρώτη σου επιλογή για βραδινή έξοδο, μπορεί να το θεωρείς ταξίδι να φτάσεις μέχρι την Παιανία αλλά μια δοκιμή θα σε πείσει. αν βρεθείς ποτέ εδώ υπάρχουν μαγαζιά για το βραδινό ποτό σου που δεν θα σε απογοητεύσουν και εμείς τα έχουμε παρακάτω.

Lemon Τree

lemon tree παιανία για ποτό

Το Lemon Τree είναι ένα all day bar restaurant στo κέντρο της Παιανίας. Η κουζίνα που εκπροσωπεί είναι κυρίως η μεσογειακή και η wine list είναι εκτενής δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες να επιλέξουν το αγαπημένο τους κρασί και να συνοδεύσουν το φαγητό τους. Το μενού του εστιατορίου είναι πλούσιο και χαρακτηρίζεται από τα κρεατικά και τις προσιτές τιμές του.
Το εσωτερικό του ψηλοτάβανο, σε βιομηχανικό στυλ, με το ιδιαίτερο μπαρ, μεγάλα μοναστηριακά τραπέζια, χώρος που εξυπηρετεί μικρές και μεγάλες παρέες για φαγητό και ποτό. Τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένο cocktail bar και η απόλαυση μεταφέρεται στα εξωτερικά τραπέζια καθώς και στους τέσσερις μεγάλους καναπέδες.

Hobo Cocktail Bar

hobo παιανία για ποτό

Ένα από τα καλύτερα μπαρ της Παιανίας που προσφέρει ποτό και απίθανα κοκτέιλ σε ένα πολύ όμορφο χώρο. Τα παιδιά εδώ είναι πολύ ευγενικά και πρόθυμα. Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι λειτουργεί από το πρωί για να αρχίσουμε την μέρα με ωραίο καφεδάκι.

Loop all.day.bar

παιανία για ποτό

Ένα συνοικιακό cafe-bar για χαλαρό καφεδάκι είναι το Loop all.day.bar στην Παιανία. Ανοιχτό από το πρωί μέχρι αργά, ιδανικό για κουβεντούλα και ποτό με την παρέα.

Infinity Club

infinity παιανία για ποτό

Ανανεωμένος χώρος... Ανανεωμένη διάθεση... Ανανεωμένη μουσική... Για “ατελείωτες” βραδιές...To Infinity Club θα σας ξεσηκώσει με την μουσική και θα διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες΄.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share