Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

3 ξεχωριστά μπαρ στον Νέο Κόσμο

Πρέπει να τα επισκεφτείτε

12 Οκτωβρίου 2023 15:21
στον νέο κόσμο για ποτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Νέο Κόσμο υπάρχει η απόλυτη ισορροπία. Ούτε χαμός από κόσμο, αλλά ούτε και η απόλυτη νέκρα. Με urban και cult διαθέσεις σε καφέ και μπαρ ο Νέος Κόσμος έχει πολύ ωραίες προτάσεις για τους απανταχού ξενύχτηδες.

Barazz

barazz στον νέο κόσμο για ποτο

«Στέκει μουσικά» διαβάζουμε στη σελίδα του και πράγματι, το μπαρ Barazz αποτελεί μουσικό στέκι με καθαρό ποτό, ωραίες μουσικές στα ηχεία και μπόλικες live εμφανίσεις, θεματικά parties (70s,80s) και βραδιές καραόκε. Το εσωτερικό του χωρίς να πρωτοτυπεί συμβάλλει στην όλη ροκ και «ό,τι να’ναι» ατμόσφαιρα.

Μπάτμαν

batman στον νέο κόσμο για ποτο

Το θρυλικό απόλυτο καλτ στέκι της περιοχής – και όλης της Αθήνας θα μπορούσαμε να πούμε- ανοίγει τις πύλες του για after ποτάκι μετά τις 1.00 και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για να υποδεχτεί τους απανταχού ξενύχτηδες. Παρέα με τις φωτογραφίες του Καζατζίδη και του Τσιτσάνη θα ακούσετε κατά κύριο λόγο λαϊκά και ρεμπέτικα δια χειρός του ιδιοκτήτη/dj Γιώργου.

Yanni Café

yanni cafe στον νέο κόσμο για ποτο

Οι ιδιοκτήτες του, με καταγωγή από τον Ανατολή έχουν πάρει τα κατάλληλα ερεθίσματα τόσο για την διακόσμηση όσο και για τον τρόπο λειτουργίας και εξυπηρέτησης σ’ ένα all day cafe cocktail bar- την τάση της εποχής. Ακόμα και το όνομα του έχει σχέση με τον Λίβανο, όπου εκεί βρίσκεται το αδελφάκι του που ακούει στο ίδιο όνομα.

Το Yanni Café αν και μετρά μόνον λίγoυς μήνες που έχει ανοίξει τις πόρτες του, έχει ήδη αποκτήσει το κοινό του και έχει γίνει το all day στέκι της περιοχής που προσφέρει όλες τις ώρες της ημέρες ποιοτικές επιλογές σε καφέ, κοκτέιλ και snacks.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share