Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα Μάκρη: 5 beach bar για ποτό μέχρι το πρωί

Θα τα λατρέψετε!

11 Αυγούστου 2023 07:27
νεα μακρη για ποτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Νέα Μάκρη έχει τις πιο in παραλίες που μαζεύουν τρελό κόσμο και ως επί το πλείστον νεαρόκοσμο, που έρχεται να κάνει τις βουτιές του και να διασκεδάσει. Το βράδυ όμως τα ίδια μαγαζιά μετατρέπονται σε δυνατές μπάρες για ποτό και cocktails και η μουσική εννοείτε πως δυναμώνει. Εμείς εδώ σας έχουμε τα 5 καλύτερα για να ξέρετε που θα πάτε.


Ινδιάνος

νεα μακρη για ποτό

Χαλαρό και «χύμα» μπαρ πάνω στην άμμο, ο Ινδιάνος στηρίζει εδώ και χρόνια το μότο «Home is where the Beach is», το οποίο αναγράφεται στην ταμπέλα του μαγαζιού, και το κάνει άψογα. Ο ιδιοκτήτης Στέλιος Γρίβας έστησε ένα μικρό ξύλινο (beach) μπαράκι, με κεφάτη και στιλάτη ατμόσφαιρα το οποίο είναι ανοικτό από το πρωί μέχρι το βράδυ σερβίροντας καφεδάκι, ποτό, ωραία cocktails, αλλά και κουζίνα με άρωμα Μεξικού. Συχνά και εδώ τα parties, τα οποία προσανατολίζονται κατά κύριο λόγο στην reggae μουσική, με προσκεκλημένους Έλληνες και ξένους Djs.

Virgin Prova-La Costa

la costa νεα μακρη για ποτό

Στην παραλία του Ζούμπερι, λίγο μετά τη Ραφήνα και πριν τη Νέα Μάκρη, αράξτε σε μία από τις ξαπλώστρες του La Costa, πάνω στα χαλίκια της παραλίας ή πιάστε μια καλή θέση στη μπάρα του Virgin Prova, για έναν παγωμένο καφέ ή ένα δροσερό φρουτένιο cocktail. Το βράδυ μέχρι αργά θα ακούσετε τις μουσικές σας με συνοδεία ποτού και καλής παρέας.

Seacret All Day Resto Bar

seacret νεα μακρη για ποτό

Ένα πραγματικό all day cafe μπαρ, για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ, το ποτό ή το γεύμα σας σε ένα "seAcret - μυστικό" περιβάλλον με θέα θάλασσα..

Soul cafe bar

soul νεα μακρη για ποτό

Το Soul στην Νέα Μάκρη είναι ένα all day cafe μπαρ το οποίο λειτουργεί από το πρωί με καφέ και τσιμπολογήματα δίπλα στην θάλασσα μέχρι το απόγευμα. Το βραδάκι όμως τα πράγματα αλλάζουν η καλή μουσική δυναμώνει και η μπάρα παίρνει σειρά για ποτό και cocktail.

Ruca Casa Autentica

ruca casa νεα μακρη για ποτό

Tο Ruca Casa Autentica είναι ένα παραλιακό καφέ-bar που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Η διακόσμησή του έχει στοιχεία αρχαία με έντονες μοντέρνες πινελιές. Είναι, σίγουρα, φερμένο από άλλη εποχή. Ο κατάλογος των ποτών εξαιρετικός, όπως και τα πιάτα για να τα συνοδεύσεις. Φημίζεται για τα parties που κάνει μέσα στο χρόνο. Από τα αγαπημένα spots της παραλιακής.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share