Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Στον Μαραθώνα για ποτό και καλοπέραση

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

16 Οκτωβρίου 2020 06:50
Στον Μαραθώνα για ποτό και καλοπέραση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαραθώνας - Σχοινιάς, Σχοινιάς και Μαραθώνας συνώνυμα είναι πλέον καθώς πάνε πακέτο. Αν λοιπόν θες να έρθεις απο εδώ για βόλτα και ποτό, τότε εμείς σου έχουμε τις καλύτερες επιλογές.


Fragma

Ένα από τα καλύτερα μαγαζιά ολόκληρης της περιοχής είναι αδιαμφισβήτητα το café restaurant Fragma, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας! Είτε για καφέ, ποτό ή cocktails, είτε για φαγητό με συνοδεία εκλεκτών κρασιών, θα σου χαρίσει σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία και καταπληκτική θέα στη λίμνη, κυρίως την ώρα του ηλιοβασιλέματος όπου το τοπίο γίνεται ακόμα πιο ειδυλλιακό.

Η κουζίνα κινείται σε ιταλικά, διεθνή αλλά και ελληνικά μονοπάτια και σου επιφυλάσσει σπεσιαλιτέ όπως φιλέτο λαβράκι με σος σαφράν και λαχανικά, αλλά και μπουκιές κοτόπουλο με γάλα καρύδας και αγριόριζο. Στα plus ο χώρος της πισίνας, όπου φιλοξενούνται και διάφορα parties, ενώ από τέλη Ιουνίου διοργανώνονται διάφορα μουσικοχορευτικά και θεατρικά events.

Daynight

Tο café club Daynight συνεχίζει να δίνει ποιοτικό χρώμα διασκέδασης στη νύχτα του Μαραθώνα. Με μουσικά ακούσματα που κυμαίνονται από latin μέχρι... βαριά ελληνικά καλύπτει κάθε γούστο, ενώ πολλές φορές ξεκινούν αυθόρμητα parties από τους ίδιους τους πελάτες. Ποτό και διασκέδαση μέχρι πρωίας.


Way Out

Ένα από τα πιο νεανικά μπαρ της περιοχής, το Way Out, συνεχίζει ακάθεκτο άλλη μία χρονιά! Στον ανακαινισμένο χώρο του, σου προσφέρει τόσα πολλά ώστε πραγματικά θα είναι δύσκολο να επιλέξεις: σερφάρισμα στο Internet, μπιλιάρδο, επιτραπέζια παιχνίδια κ.λπ. Και όταν τα φώτα χαμηλώσουν, mainstream ακούσματα ανεβάζουν στα ύψη το κέφι, μαζί με ποτό και ευφάνταστα cocktails!


Roadhouse Bar

Ένα φορερό μπαρ-στέκι για να πιείτε το ποτό σας δίπλα στην θάλασσα. Μπύρες, ποτά, cocktail και μουσική για να περάσετε ένα τέλειο βράδυ με την παρέα σας.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share