Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3 μπαρ στο Κορωπί που τα ''σπάνε''

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει

9 Μαΐου 2022 09:12
κορωπι για ποτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν βρεθείς στο Κορωπί για βραδινή έξοδο και ποτάκι, παρακάτω σου έχουμε 3 κορυφαίες επιλογές για να ξέρεις που να κατευθυνθείς.

Dante's

dantes κορωπι για ποτό

Το Dante's είναι το περιβόητο cafe από το Καφέ της Χαράς που είναι αποτυπωμένο στην καρδιά μας. Όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 9 το πρωί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και διάφορα εκλεκτά εδέσματα.
Από την 1 το μεσημέρι έως και τις 12 τα μεσάνυχτα λειτουργεί πλήρως το εστιατόριο με γεύσεις και προτάσεις από τον chef Genti Malaveci και την ομάδα του. Απ’ όλο αυτό δεν λείπουν οι έμπειροι bartenders που μπορούν να προτείνουν από μεσημεριανά «ήσυχα» ποτά, cocktails, συνοδευτικά και κλασσικές δημιουργίες.

La Luz

laluz κορωπι για ποτό

Μια αυλή γεμάτη δροσιά. Στο La Luz ξεκινάμε από νωρίς το πρωί με καφέδες και σνακς και συνεχίζουμε ως το βράδυ με ποτό και κοκτέιλ.

Whispers

whispers κορωπι για ποτό

Έχει χαράξει τον δικό του δρόμο στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης στο Κορωπί. Το “Whispers” μετράει πολλά χρόνια παρουσίας και ακόμα πιο πολλές επιτυχίες. Έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής , party από τα πιο γνωστά clubs και Dj από όλη την χώρα , δίνοντας μας πάντα την αφορμή που όλοι κατά βάθος ψάχνουμε για να διασκεδάσουμε. Μας κερδίζει με την εξευγενισμένη παρουσία του , το στήσιμο του και φυσικά την νοοτροπία του στον τομέα της εξυπηρέτησης , κάτι το οποίο το έχει φέρει τόσο ψηλά και το έχει βοηθήσει να γράψει λαμπρή ιστορία όλα αυτά τα χρόνια.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share