Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σούνιο: Φύγαμε για χαλαρό ποτό δίπλα στο κύμα

Θα τα λατρέψετε!

22 Οκτωβρίου 2020 08:21
Σούνιο: Φύγαμε για χαλαρό ποτό δίπλα στο κύμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Σούνιο δεν διαθέτει τόσες επιλογές σε διασκέδαση, φαγητό και ποτό όπως οι γύρω περιοχές και αυτή είναι μια αλήθεια. Έχει όμως μαγαζιά λίγα και καλά που σε αποζημιώνουν με τις εκπληκτικές αμμουδιές, τον καφέ και το ποτό ή το κοκτέιλ που θα απολαύσεις δίπλα στο κύμα. Εμείς έχουμε 3 επιλογές για να περάσεις όμορφα με την παρέα ή την οικογένεια.

Kape Beach Bar

Ένα καταπληκτικό beach μπαρ σε προνομιακό σημείο δίπλα στην θάλασσα. Πανέμορφος χώρος, όμορφα διακοσμημένος και καθαρός. Ευγενική και γρήγορη εξυπηρέτηση. Εκτός από τον καφέ πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις και την χειροποίητη πίτσα τους. Αν θες όμως και ένα χαλαρό ποτάκι, όχι μέχρι πολύ αργά, εδώ θα το απολαύσεις δίπλα στο κύμα.

Coconut Beach Bar

Από τα πρώτα beach bar που έκανε την εμφάνισή του στην παραλία του Χάρακα, ανεβάζοντας την ενέργεια του χώρου με καλή μουσική από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Εδώ θα πιείς τον καφέ σου, θα τσιμπήσεις κάτι και αρκετοί τρελαίνονται και για τα cocktail του. Όλα αυτά χαλαρά μέχρι νωρίς το βράδυ.

FreezBe

Αν δεν είσαι «νότιος» μπορεί να σου πέφτει λίγο μακριά καθώς είναι λίγο πριν το Σούνιο. Εκεί όμως τα νερά είναι κρυστάλλινα, η παραλία παρθένα και γενικά το σκηνικό σε αποζημιώνει για κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής που έκανες. Στην αμμουδερή αυτή παραλία λοιπόν θα βρεις το FreezBe, ένα beach – bar που απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες και ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν την καθαρή θάλασσα, με θέα το νησί του Πατρόκλου, του οποίου η όψη και μόνο σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι σε κάποιο μακρινό νησί και όχι στην Αττική.

Εδώ θα βρεις δωρεάν ξαπλώστρες, πολύ καλό καφέ, ευγενικό προσωπικό, ελαφρύ φαγητό με πίτσα και κλαμπ (πέρα από όλα τα συνηθισμένα, πατατάκια, σάντουιτς, μπισκότα, αναψυκτικά κτλ), μπύρε, ποτό και κοκτέιλ, αποδυτήρια, ντους, τουαλέτες, προσεγμένη μουσική και χώρο για να παρκάρεις. Χαλαρό ποτό μέχρι νωρίς το βραδάκι και cocktail στο κύμα.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share