Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

6 μαγευτικά all day bar στον Πόρο

Σας αφορά!

3 Σεπτεμβρίου 2020 08:27
6 μαγευτικά all day bar στον Πόρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πόρος είναι από τα δημοφιλέστερα νησιά κυρίως γιατί είναι πολύ κοντά στην Αθήνα αλλά και επειδή έχει να προσφέρει πολλά τόσο στην διασκέδαση όσο και στην ιστορία του. Επειδή όμως είναι καλοκαιράκι και τα βράδια μας θέλουμε να τα περνάμε καλά εμείς εδώ σας συγκεντρώσαμε 6 top μαγαζιά για τις βραδινές βόλτες σας.

Kanji Bar

Ο Πόρος ανέκαθεν φημιζόταν για την ποικιλία των χώρων διασκέδασης. Παραδοσιακά τα τελευταία 30 χρόνια, το νησί είχε ένα ροκ μπαρ για τους φίλους του είδους. Το Kanji bar αυτή τη στιγμή, αντιπροσωπεύει την εναλλακτική μορφή διασκέδασης του Πόρου.

Καθαρό ποτό, δυνατά κοκτέιλς και ροκ μουσική. Αυτό είναι το Kanji. Το μπαρ στεγάζεται σε ένα πέτρινο νεοκλασικό κτήριο, λίγα μέτρα μετά την πλατεία Κορυζή (μουσείο). Το καλοκαίρι το Kanji, συγκεντρώνει πολύ κόσμο, τόσο στα τραπεζάκια που έχει μπροστά στην παραλία, όσο και στις μπάρες μπροστά στην πόρτα. Όταν το κέφι ανεβαίνει και οι ηλεκτρικές κιθάρες… κουρδίζονται, ο κόσμος μεταφέρεται μέσα για περισσότερα decibel και χορό.


Ωρίωνας

Τα τελευταία 10 χρόνια, ο «Ωρίωνας» είναι το απόλυτο στέκι των φίλων της ελληνικής μουσικής. To κεφάτο ελληνάδικο bar «Ωρίων» βρίσκεται στη θρυλική – για τη νυχτερινή ζωή – γειτονιά της Πούντας. Είναι το αγαπημένο μπαρ της νεολαίας του νησιού και όχι μόνο. Ελληνική μουσική, ποτό, φοβερά κοκτέιλς, τραπεζάκια έξω το καλοκαίρι και πολύ κέφι με φόντο τις ψαρόβαρκες και την θάλασσα. Ο «Ωρίωνας» φιλοξενεί κατά καιρούς και θεματικά με guest DJs. Το χειμώνα λειτουργεί τις Παρασκευές και τα Σάββατα στον πολύ όμορφο εσωτερικό του χώρο.

Joy

Στο κεντρικότερο σημείο του Πόρου και με άμεση πρόσβαση από τα Ιστιοπλοϊκά δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό στέκι για τους λάτρεις της υψηλής διασκέδασης. Το Joy Bar! Πρόκειται για έναν φιλόξενο πολυχώρο διασκέδασης, φτιαγμένο με πολύ κέφι και μεράκι, έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε σας διάθεση σε ένα πολύ φιλικό και ζεστό περιβάλλον! Μοντέρνοι, χαρούμενοι άνθρωποι και ρυθμοί πλαισιωμένοι από άψογο Σέρβις και τιμές είναι από τα χαρακτηριστικά του Joy Bar που το κάνουν να ξεχωρίζει στον Πόρο ως σημείο αναφοράς στην ποιοτική διασκέδαση!

Στο Café Cocktail Bar του Joy, σας περιμένουμε να χαλαρώστε και να απολαύστε τον καφέ, το ποτό ή το cocktail σας, όλη την ημέρα, απολαμβάνοντας σύγχρονη, ποιοτική Lounge μουσική. Κι αν πρόκειται για γεύμα, διαλέξτε από την μεγάλη ποικιλία κρύων πιάτων, σαλατικών και snack που με ιδιαίτερο μεράκι φτιάχνουμε για να σας ευχαριστήσουμε!

Στο δεύτερο επίπεδο του JOY, στον πρώτο όροφο, ένα δυνατό Club σας περιμένει για αξέχαστη βραδινή διασκέδαση και μοναδικά Πάρτυ! Special Μουσική, υπέροχα φρέσκα Cocktails, εκλεκτοί καλεσμένοι … και φυσικά … ξεχωριστά events που ανεβάζουν την διασκέδαση στα ύψη!

Η βραδινή σας διασκέδαση έχει βρει το ιδανικό της στέκι για ώρες κεφιού, ανεμελιάς, συντροφιάς κι ατέλειωτου χορού!Το Regatta Cocktail Bar αξίζει να το επισκεφτείς για την εμπειρία. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του θερινού σινεμά ΔΙΑΝΑ. Σε ένα βιομηχανικό, Art Deco κτίριο, με θέα τον κεντρικό παραλιακό δρόμο και το λιμάνι του νησιού.


Regatta Cocktail Bar


Η θέα από το μπαλκόνι του Regatta Cocktail Bar είναι το χαρακτηριστικό που κάνει το μπαρ ξεχωριστό. Είναι σαν να κοιτάς περιμετρικά, μέσα από ένα ευρυγώνιο, φωτογραφικό φακό, ένα τοπίο το οποίο σου προκαλεί την ψευδαίσθηση ότι αγναντεύεις μια λίμνη, με τα παραδοσιακά ποριώτικα νεοκλασικά από τη μια πλευρά, τους καταπράσινους λόφους της Καλαυρίας μπροστά και την κορυφογραμμή της Τροιζηνίας από την άλλη.

Το Regatta είναι μια φρέσκια ματιά και δυο αρχές, που το κάνει να ξεχωρίζει από την πεπατημένη της ελληνικής καφετέριας. Η μια αρχή είναι τα κοκτέιλς. Ένα ευρύ cocktail menu, σε βάζει στο τριπάκι να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Η δεύτερη αρχή, είναι ο καφές. Το προσωπικό του Regatta, μαθημένο στον καλό ιταλικό καφέ, κάνουν τα πάντα να προσφέρουν τον τέλειο καφέ στον επισκέπτη. Απολαύστε λοιπόν τον καφέ ή το κοκτέιλ σας, σε ένα από τα τραπέζια του μπαλκονιού του Regatta Cocktail μπαρ και χαλαρώστε παρατηρώντας την κίνηση στον Πόρο, τόσο από την ξηρά, όσο κι από τη θάλασσα.

Malibu Bar


Φθάνοντας στον Πόρο δεν χρειάζεται να αναρωτηθείτε στιγμή για το που θα διασκεδάσετε, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας ποτό ή cocktail ... Το μπαρ "Malibu" είναι ανοικτό από τη δύση του ηλίου μέχρι και τις πρώτες πρωϊνές ώρες και σας περιμένει για να περάσετε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Μπορείτε είτε να ανεβάσετε τη διαθεσή σας πίνοντας το ποτό σας δίπλα στη θάλασσα, είτε να ξεφαντώσετε μέσα στο μαγαζί ακούγοντας και χορεύοντας στο ρυθμό των σπουδαιότερων μουσικών επιτυχιών, που επιμελείται ο έμπειρος DJ του bar.

Punda Pub

H "Punda Pub", είναι η μοναδική μπυραρία που υπάρχει στον Πόρο και είναι ανοιχτή από τις 10.0 το πρωϊ, μέχρι τις 3.00 μετά τα μεσάνυχτα. Στην "Punda Pub" θα βρείτε μπύρες από όλον τον κόσμο, σε όλα τα χρώματα, φρουτώδεις, με θαυμάσια αρώματα και έντονη προσωπικότητα. Οι μπύρες συνοδεύονται με γερμανικά και ντόπια λουκάνικα, μικρά και μεγάλα, αλλαντικά, τυριά, πατατοσαλάτα και ξινολάχανο ή τυροκαυτερή, συνοδευόμενα με dressing και νόστιμες πικάντικες σως.

Όλα αυστηρά διαλεγμένα, σας προδιαθέτουν να απολαύσετε την όποια ιδιαίτερη μπύρα σας. Δοκιμάστε τις υπέροχες ψητές πατάτες χόβολης, εμπλουτισμένες με φρέσκο βούτυρο ή λιωμένο τυρί cheddar, σκέτη απόλαυση με την παγωμένη μπύρα σας. Σερβίρονται όλα τα αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά, όλα τα είδη από ροφήματα, γλυκά και παγωτά.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share