Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λούτσα - Αρτέμιδα: 4 μπαρ για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις

Θα τα λατρέψετε!

27 Ιουλίου 2020 07:49
Λούτσα - Αρτέμιδα: 4 μπαρ για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λούτσα είναι ένας δημοφιλής προορισμός κοντά στην Αθήνα που έχει αρκετές επιλογές για τους λουόμενους και κυρίως για την νεολαία. Surf club, clubs, μουσική και ξεφάντωμα όλα συμβαίνουν εδώ για την διασκέδαση σας και μόνο.


Albatross

Για τους λάτρεις των υδάτινων σπορ το Albatross στην Λούτσα είναι κατά κύριο λόγο ένα σημείο συνάντησης και αφετηρίας για μάχες με τα κύματα, όμως για τους κοινούς θνητούς αποτελεί έναν γουστόζικο all day food & drink μπαρ για άραγμα δίπλα στο κύμα.

Σε αυτό βοηθά και ο υπέροχος chill out εξωτερικός του χώρος με τα τραπεζάκια πάνω στο γκαζόν, τους φοίνικες και τις άνετες ξαπλώστρες, ιδανικός τόσο για να απολαύσετε το γεύμα σας, όσο και για να πιείτε το ποτό σας το βράδυ όταν μεταμορφώνεται σε μπαρ/night club φιλοξενώντας διάφορα ζωντανά σχήματα ή Djs.

Nissakia surf club

Σπορ, αράγματος και θεάματος συνέχεια, καθώς στην παραλία της Αρτέμιδας βρίσκουμε ακόμα ένα surf club το οποίο επέκτεινε τις δραστηριότητές του με σκοπό να γεμίσει ιδανικά το στομάχι μας και να καταλαγιάσει την… δίψα μας για αλκοόλ. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία, το Nissakia σερβίρει εξαιρετικά burger και σαλάτες, θυμίζοντας καλιφορνέζικο εστιατόριο, ενώ όσο νυχτώνει οι ρυθμοί ανεβαίνουν και τα cocktails και το ποτό αντικαθιστούν τις… φραπεδιές.

Molles

Beer - μπαρ στην Λούτσα και εξαιρετική μάλιστα. Στην Μαρίνα η Molles δροσίζει κόσμο και κοσμάκη από το 1989, σε έναν χώρο που μυρίζει… ροκ και ζύθο με δερμάτινους καναπέδες να πλαισιώνουν τα τραπεζάκια του εσωτερικού της, dark διακόσμηση στους τοίχους και συχνά live από εγχώριες μπάντες – unplugged ή μη.

Άκρως ικανοποιητική η λίστα με τις μπύρες με περισσότερες από 30 εμφιαλωμένες και βαρελίσιες ετικέτες, καθώς και λαχταριστές ποικιλίες κρεατικών και αλλαντικών, καμία σχέση με τις «πλαστικές» που σερβίρονται κατά κόρον σε άλλες μπυραρίες, για να συνοδεύσετε αρμονικά το ζύθο σας.

Macambo Beach Bar

Ούτε μία ώρα μακριά από την Αθήνα, το Macambo Beach Bar στην Λούτσα, είναι ο απόλυτος προορισμός για μια μίνι απόδραση! Από το πρωί, μπορείς να χαλαρώσεις στις ξαπλώστρες στην παραλία, πίνοντας τον καφέ σου ή τις μπύρες σου!! Tα snacks που μπορείς να επιλέξεις από τον κατάλογο του μαγαζιού πολλά και σίγουρα θα ικανοποιήσουν την πείνα σου.


Υπό τους ήχους House μουσικής και κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, μπορείς να απολαύσεις το πότο και τα υπέροχα cocktails που σερβίρει το μαγαζί ενώ η ενημερωμένη κάβα του θα ικανοποιήσει και του πιο απαιτητικούς.

Παράλληλα, κάθε Κυριακή, στα decks του Macambo Beach Bar φιλοξενούνται οι καλύτεροι Djs της ελληνικής ηλεκτρονικής dance μουσικής σκηνής!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share