Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

3 all day bar για βραδινό ποτάκι στην Κινέτα

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

14 Σεπτεμβρίου 2020 08:22
3 all day bar για βραδινό ποτάκι στην Κινέτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κινέτα είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός των Αθηναίων για βουτιές και ξένοιαστες ώρες. Πραγματικά δε συγκρίνεται τίποτα με το πρωινό καφεδάκι δίπλα στην θάλασσα αλλά αργότερα το βράδυ σειρά έχει η καλή μουσική, με ποτό στο μπαρ και πέρα βρέχει..


Raft Beach Bar Restaurant

Το Raft Beach bar λειτουργεί κάθε μέρα από το πρωί εως το βράδυ. Το πρωί θα απολαύσετε τον καφέ σας στην παραλία και το βράδυ με καλή μουσική το ποτό σας με θέα την θάλασσα.

Malabar

Στο πιο όμορφο κομμάτι της Κινέτας,το beach μπαρ Malabar είναι το απόλυτο σημείο για να χαλαρώσετε δίπλα στην θάλασσα. Λογικές τιμές, πολύ καλή μουσική και ευγενική εξυπηρέτηση.


Το πρωί σίγουρα θα απολαύσεις τον καφέ σου και αν πεινάσεις η θες να πιεις μια μπύρα αργότερα υπάρχουν πολλές γευστικές επιλογές για να επιλέξεις και είναι σίγουρο ότι θα σε ικανοποιήσουν. Αργότερα παίρνει θέση το μπαρ για ποτό και κοκτέιλ και διασκέδαση μέχρι όσο.

Loubier Summer Club

Γιατί στο Loubier Summer Club δεν θα βρείτε μόνο μια άψογα οργανωμένη παραλία που θα απολαύσετε το μπάνιο σας προστατευμένοι από τον ήλιο και τους καλυμμένους χώρους όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό, το ποτό, τον καφέ και τα παγωτά σας.

Θα βρείτε ακόμη και τρία γήπεδα beach tennis και volley, όπου μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν. Για σας επίσης που δεν μπορείτε να μείνετε ούτε μια μέρα χωρίς πρόσβαση στο Internet θα βρείτε και ένα γρήγορο ασύρματο δίκτυο (WiFi) με ελεύθερη πρόσβαση, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Αργότερα το βράδυ όμως θέση παίρνουν τα ποτά και τα κοκτέιλ μέχρι όσο τραβήξει.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share