Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

4 all day bar στην Παλλήνη που θα σε εκπλήξουν

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

17 Φεβρουαρίου 2022 08:50
παλληνη ποτο μπαρ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Παλλήνη μπορεί να μην γίνεται το αδιαχώρητο όπως σε άλλες περιοχές της Αττικής αλλά αυτό είναι και το ωραίο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι υστερεί σε θέμα διασκέδασης και τα παρακάτω καφέ - μπαρ πίστεψε μας, θα σε εκπλήξουν.


Mosaique

mosaique παλληνη ποτο μπαρ

Το καφε - μπαρ βρίσκεται στην Παλλήνη σε έναν ιδιαίτερο, ζεστό και οικείο χώρο, προσεγμένο σε όλες του τις λεπτομέρειες όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωί τον καφέ και το βράδυ το ποτό του.

Le Jardin all day bar

jardin all day παλληνη ποτο μπαρ

Το Le Jardin είναι ένα all day bar που ξεκινάει από το πρωί με καφέ και φτάνει ως αργά με ποτό και μπύρες. Επίσης σερβίρει πολύ νόστιμα ελαφριά γεύματα και σνακ που αξίζει να δοκιμάσετε.

Gio cafe - bar

gio παλληνη ποτο μπαρ

Το Gio cafe-bar βρίσκεται στήν παλλήνη, με ένα ξεχωριστό all day concept.. Mε κυρίαρχο το ξύλο αλλά και το μάυρο χρώμα ένας άψογα διακοσμημένος χώρος σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει αλλά και να καλύψει τους πιο απαιτητικούς πελάτες ώστε να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους βρισκόμενοι σε ένα όμορφο και φυσικό περιβάλλον από της 8 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Brokies Moodbar

brokies παλληνη ποτο μπαρ

Ένας χώρος κομμένος στα δύο είναι το Brokies Moodbar όπου το ένα μισό είναι εστιατόριο και το άλλο μπαρ. Ένας θαυμάσιος χώρος, όμορφος που καλύπτει όλα τα γούστα. Το εστιατόριo προσφέρει multi culti πιάτα και πιάνει όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Στο μπαρ εκτός από τα κλασσικά ποτά αξίζει να δοκιμάσετε τα υπέροχα κοκτέιλ τα οποία σερβίρονται σε xl μέγεθος.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share