Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

3 ψαγμένα μπαρ στον Καρέα

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

31 Οκτωβρίου 2020 09:48
3 ψαγμένα μπαρ στον Καρέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Βύρωνα και στον Καρέα, σχεδόν το ίδιο είναι, υπάρχει πλούσια νυχτερινή ζωή. Αν περάσεις τα μαγαζιά του Βύρωνα και κατηφορίσεις προς τον Καρέα θα βρεις ψαγμένες καταστάσεις και εμείς τις έχουμε εδώ για εσένα.

La ronda

La ronda στα γαλλικά σημαίνει μπαρότσαρκα. Μην σας παραπλανεί το όνομα, αφου το La Ronda σημαίνει μικρό καφέ-μπαρ σε ρετρό στυλ με jazz ήχους. Πορσελάνινα σερβίτσια, καλλιτεχνικά βιβλία,επιβλητικά πορτραίτα στους τοίχους (φιλοτεχνημένα από έναν από τους ιδιοκτήτες) είναι αντικείμενα που θα σας γοητεύσουν πίνοντας το καφέ η το ποτό σας σε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Από τότε που άνοιξε άλλαξε τελείως τη ζωή της γειτονιάς. Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της περιοχής, με καλλιτεχνική διάθεση σε κάθε του γωνιά, το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα και για τα κυριακάτικα πρωινά σας για να διαβάσετε μια εφημερίδα ή να συναντήσετε φίλους για τα νέα της εβδομάδας.

Αν είστε τυχεροί μπορεί να πετύχετε ένα από τα εκπληκτικά κυριακάτικα jazz(και όχι μόνο) live όπου όλο το μαγαζί γίνεται μια παρέα.

The Trip

To all day café και μπαρ που μόλις άνοιξε στην πλατεία Φατσέα βρίσκεται σε μουσική αποστολή. Στα ηχεία μπορεί να ακούσεις από Nick Cave και Sixteen Horsepower αλλά συνήθως θα πάρεις ένα overdose από φαζαριστές κιθάρες και αλύχτισμα αλά Sky Saxon.

Οι ιδιοκτήτες του άλλωστε δεν είναι άλλοι από τον Σπύρο και το Δημήτρη που παίζουν κιθάρα και όργανο στους Yesterday’s Thoughts, μια από τις καλύτερες αθηναϊκές garage μπάντες. Αυτό λοιπόν είναι ένα μέρος να πιεις το ποτό σου και για να πάρεις «ένα trip στο χρόνο», όπως σε προτρέπει και το motto στον τοίχο του. Στο πατάρι του το «The Trip» φυλάει μια αυθεντική φαρφίσα από τα ‘60s ενώ τον χώρο κοσμούν memorabilia από τις μπάντες και προσωπικότητες που άφησαν το χνάρι τους στο καλό ψυχεδελικό rock.

Spirit

Ένα φιλικό μπαρ για να απολαύσεις χαλαρά το ποτό και τις μπύρες σου. Εδώ τα παιδιά είναι ευγενικά και φιλικά και η μουσική ξεχωρίζει.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share