Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 μπαρ για μια χαλαρή βραδιά στην Δροσιά

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

1 Οκτωβρίου 2020 06:22
3 μπαρ για μια χαλαρή βραδιά στην Δροσιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στην Δροσιά τα πράγματα είναι ήρεμα και χαλαρά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει διασκέδαση. Εμείς εδώ έχουμε συγκεντρώσει 3 καφέ-μπαρ που πρέπει να επισκεφτείς και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλά.

Con Voi

Στην πολυσύχναστη πλατεία της Δροσιάς, ο χώρος που φιλοξενούσε το «Μικρό» ανανεώθηκε πλήρως, γέμισε τους τοίχους του με εντυπωσιακές φωτογραφίες από ουρανοξύστες και ζωγραφιές του Μπράντο, του Πατσίνο, της Μέριλιν και της Μπελούτσι και μεταμορφώθηκε σε ένα καθωσπρέπει all day café μπαρ, το οποίο σερβίρει καφεδάκι από νωρίς το πρωί, νοστιμότατα πιάτα το μεσημέρι (χειροποίητη πίτσα, φρέσκες σαλάτες, μεσογειακά ορεκτικά, ριζότι κ.α.) και χαλαρό ποτάκι όσο η νύχτα πλησιάζει, με χαλαρές μουσικές και – ενίοτε – ξεσηκωτικά parties με ανεβαστικούς ρυθμούς.

Από τα signature cocktails ξεχωρίζουν τα Rest in ale με Drambuie και ουίσκι, Mystery me βότκα και πουρέ πεπόνι και Lovender με βότκα, λικέρ μαστίχα και μυρωδάτη λεβάντα.

All Day Eat Drink Relax

Το All Day Eat Drink Relax είναι από τα καλύτερα μαγαζιά της περιοχής για να απολαύσεις τον καφέ σου και όχι μόνο. Αν και σε κεντρικό σημείο είναι πολύ χαλαρά και όμορφα και εκτός από τον καφέ εδώ μπορείς να απολαύσεις και το ποτό σου το βράδυ.


Duett

Πιστό στο τρίπτυχο- μότο του, «Music, Food, Drink», το νέο μπαρ της Δροσιάς μας καλεί για… ντουέτο με νόστιμες ιταλικές γεύσεις και σούπερ cocktails συνοδεία feel good μουσικών, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Ο χώρος τιμά το βιομηχανικό design και δίνει έμφαση στο ξύλο με μεγάλες, άνετες μπάρες και σκαμπώ δίπλα στην μεγάλη τζαμαρία η οποία «βλέπει» στο αίθριο του εμπορικού κέντρου και ενδείκνυται για… χάζι.

Στην cocktail list, η οποία διαρκώς ανανεώνεται με νέες προσθήκες, βρίσκουμε ωραιότατους συνδυασμούς, όπως το Babbaloo με μαστίχα Σχίνος, σιρόπι τσιχλόφουσκας και λάιμ, το Latin Kiss με ασημένια Τεκίλα, τριπλ σεκ, τζίντζερ, λάιμ και φρούτο του πάθους και το Duett Love με βότκα, σιρόπι φράουλα, φρέσκο πορτοκάλι, νότες βανίλιας, λάιμ και φύλλα βασιλικού και μέντας.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share