Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αιγάλεω: Έξοδος στα 4 καλύτερα μπαρ

Θα τα λατρέψετε!

30 Οκτωβρίου 2020 07:42
Αιγάλεω: Έξοδος στα 4 καλύτερα μπαρ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σεργιανίζουμε στο Αιγάλεω, πίνουμε το ποτό μας και τα κοκτέιλ μας, ανεβαίνουμε σε ταράτσες και ακούμε ωραίες μουσικές σε τέσσερα αγαπημένα μπαρ.

Χρυσοστόμιο Rock bar

Ένα μπαρ μια ροκ ιστορία στο Αιγάλεω, το Χρυσοστόμιο το κρατάει αληθινό και ζωντανό από το 1979 με μουσικές αυθεντικές και ατμόσφαιρα οικεία. Εδώ θα ακούσετε καθαρόαιμη ροκ χωρίς διαλείμματα για εμπορικότητες: Gallagher, Joplin, Zeppelin, Doors, Lynyrd Skynyrd, Iggy, Maiden και λοιποί παίζουν σε ηχεία και προτζέκτορα, ενώ στο μεγάλο μπαρ σερβίρονται ποτά και μπύρες για κάθε γούστο και πληθώρα ουίσκι. Όπως αρμόζει δηλαδή σε ένα καθωσπρέπει ροκόμπαρο.

El Presidente

Το μπαρ El Presidente προσφέρει μοναδικά cocktail, προσεγμένο καφέ από νωρίς το πρωί, μια υπέροχη αυλή, ανεβαστική μουσική, άπειρο κέφι τα βράδια και φυσικά μια μπάρα που με τα ποτά της σε αφήνει άναυδο. Αυτό το μαγαζί έχει καταφέρει να δείξει ότι τα δυτικά προάστια δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το κέντρο της Αθήνας και τα βόρεια σε αυτό το θέμα. Όλα αυτά σε μια ανακαινισμένη μονοκατοικία με πολλά vintage στοιχεία και happy χρώματα.

The Claξons

Στιλ, άφθονα vintage και χειροποίητα διακοσμητικά στοιχεία, σε ένα arty café μπαρ για όλες τις ώρες. Στο Claξons απολαμβάνουμε μονοποικιλιακό εσπρέσο, cold brew και καφέδες φίλτρου μαζί με σπιτικές γλυκές λιχουδιές. Το βράδυ, το γυρνάμε σε μπύρες, ποτό και κοκτέιλ, μέχρι… βαρελίσια sangria, ακούγοντας reggae, chill out και rock μουσικές. Όσο «κρατά» ο καιρός, μας αρέσει να καθόμαστε στα τραπεζάκια που απλώνονται και έξω, στο φαρδύ πεζοδρόμιο.

Copper Street Bar

Νεανικό μπαρ, με όμορφη αυλή που θυμίζει καλοκαιράκι σε νησί, το Copper ανοίγει από νωρίς το πρωί για καφεδάκι (δια χειρός Underdog) και λοιπά νόστιμα καλούδια – χειροποίητες πίτες, φρέσκα γλυκίσματα, σάντουιτς κ.α. – και το βράδυ μεταμορφώνεται σε μπαράκι με τα όλα του: ποτό, ωραία κοκτέιλ όπως το La Paloma με Bulldog Gin, τζίνσενγκ και γκρέιπφρουτ και η κλασική Μαργαρίτα με τεκίλα Ocho και ανεβαστικές μουσικές οι οποίες εγγυώνται όμορφα βράδια.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share