Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χαιδάρι: 5 μπαρ για να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας

Θα τα λατρέψετε!

7 Φεβρουαρίου 2022 07:47
χαιδαρι μπαρ ποτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Δυτικά προάστια (μας) επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις στον τομέα της διασκέδασης. Έτσι και το Χαϊδάρι, προσφέρει πολλές επιλογές από το πρωι εώς το βράδυ. Την επόμενη φορά λοιπόν που ο δρόμος θα σας βγάλει είτε στο Δάσος είτε στο Παλατάκι μην αμελήσετε να κάνετε μια επίσκεψη στα παρακάτω μαγαζιά.


Novem

novem χαιδαρι ποτο μπαρ

Το μπαρ Novem από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του ξεχώρισε. Μοντέρνα αλλά συνάμα ζεστή διακόσμηση και υψηλή ποιότητα σε ότι κι αν προσφέρει. Με αυτό το συνδυασμό κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να θεωρείται ένα από τα must-go καφέ της Αττικής και δεν είναι τυχαίο ότι το προτιμούν όχι μόνο οι ντόπιοι.

Ο καφές του εξαιρετικός και πάντα φρεσκοκαβουρδισμένος, ξεχωρίζεις το μεράκι σε κάθε του γουλιά. Η ποικιλία του σε ποτά και cocktail μοναδική, σε κάνει μην μην ξέρεις τι να διαλέξεις. Η ατμόσφαιρά του ιδιαίτερη, όποια ώρα της ημέρας κι αν το επισκεφτείς. Τα πρωινά είναι ιδανικό για φωτοσύνθεση στα έξω τραπέζια του, ενώ το βράδυ σου βγάζει ακριβώς την διάθεση που θες με την μουσική, το ποτό και τον κόσμο που βλέπεις τριγύρω σου. Το Novem ήρθε στο Χαιδάρι για να κάνει την διαφορά και το έχει ήδη πετύχει.

Telescope

telescope χαιδαρι ποτο μπαρ

Η ναυαρχίδα της περιοχής στο θέμα της διασκέδασης. Παλιά ονομαζόταν Έποψις αλλά εδώ και κάποια χρόνια άλλαξε όνομα που παραπέμπει περισσότερο σε αυτό που απλόχερα προσφέρει. Εκπληκτική, πανοραμική, καθηλωτική θέα της Αττικής από τον λόφο του προφήτη Ηλία.

Αν θες να δεις και λεπτομέρειες δοκίμασε κάποιο από τα 21 του τηλεσκόπια. Όμως τούτο το μαγαζί δεν μένει μόνο εδώ. Την ώρα που απολαμβάνεις την θέα, μέσα σε έναν χώρο με ατμοσφαιρικό φωτισμό μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, ροφήματα, το ποτό σου, ενδιαφέροντα κοκτέιλ αλλά και να δοκιμάσεις πιάτα μεσογειακής κουζίνας σε ελαφρώς ακριβούτσικες τιμές.

Art Cube

Αν το Batman στον Νέο Κόσμο είχε δίδυμο αδερφάκι τότε αυτό θα ήταν το Cube. Καλτ στέκι για after ποτάκι στο Δάσος Χαϊδαρίου, στο οποίο ο Dj – barman – ιδιοκτήτης και… πορτιέρης Γιώργος εγγυάται για την διασκέδασή σας. Η φάση εδώ είναι χαλαρή, με νεαρόκοσμο να μαζεύεται μετά τη 1:00 το βράδυ για να ακούσει δια χειρός ιδιοκτήτη αυθεντική ελληνική μουσική, ο οποίος ανάλογα με τη διάθεση βάζει από Χατζηδάκι και Κραουνάκη μέχρι Στέλιο Καζαντζίδη. Το πέτρινο εσωτερικό του θυμίζει μεσαιωνικό κάστρο, ενώ αν κάτσετε στην μπάρα είναι σίγουρο ότι ο «τα κάνω όλα και συμφέρω» ιδιοκτήτης θα σας κεράσει από μια γύρα σφηνάκια.

Cutty Sark

cutty sark χαιδαρι ποτο μπαρ

33 χρόνια λειτουργίας και ακόμα συνεχίζει. Αποτελεί σήμα κατατεθέν της περιοχής και στέκι για δεκάδες παρέες που μαζεύονται για να πιούν τον καφέ του ή το βράδυ για το ποτό τους. Εκτός όμως από αυτά, προσφέρει και γευστικά σνακς με highlight το club sandwich του που έχει ταΐσει πολλές γενιές. Να μένεις ενημερωμένος από την σελίδα του για τα event που διοργανώνει γιατί είναι όλο εκπλήξεις. Stand up comedy, live μπάντες, μα πάνω από όλα ελληνικές βραδιές στις οποίες γίνεται χαμός.

Φοίνικας

χαιδαρι ποτο μπαρ

Σε όποια περιοχή των δυτικών προαστίων και αν βρίσκεσαι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ακούσεις από τις παρέες τριγύρω σου την φράση “πάμε Φοίνικα;”. Ο Φοίνικας είναι το πιο γνωστό club των δυτικών προαστίων, μαζεύει τον καλύτερο κόσμο και είναι εγγυημένο ότι θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Το περασμένο καλοκαίρι άνοιξε ακριβώς δίπλα και το Foinikas Square, μια πλατεία που σε ταξιδεύει κατευθείαν κεντρική Ευρώπη και σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Δυστυχώς είναι ανοιχτή μόνο το καλοκαίρι αλλά περίμενε λίγο, σιγά σιγά ανοίγει ο καιρός και τα latin party και οι χορευτικές βραδιές στην “πλατεία” δεν θα έχουν σταματημό.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share