Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

3 φανταστικά all day bar στην Πάχη

Θα τα λατρέψετε!

14 Ιουλίου 2020 13:09
3 φανταστικά all day bar στην Πάχη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πάχη προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση μακριά από την οχλαγωγία της Αθήνας και μόλις 30 λεπτά μακριά από αυτή. Αν λοιπόν κάνεις την εξόρμηση σου πρέπει να ξεκινήσεις πίνοντας τον πρωινό σου καφέ και σίγουρα το ποτό σου μέχρι αργά το βράδυ. Εμείς σου έχουμε τα 3 καφέ - μπαρ που πρέπει να επισκεφτείς.


Joet cafè-bar

Το joet cafè-μπαρ υπόσχεται μια ιδιαίτερη έμπειρια απόλαυσης του πιο βελούδινου καφέ, δίπλα στη θάλασσα σε ένα ωραίο περιβάλλον και με νύχτες μοναδικών cocktail.

Swell Cafe


Απολαύστε τον καφέ σας με θέα το γραφικό λιμανάκι της Πάχης σε έναν ωραίο χώρο με άψογη και ευγενική εξυπηρέτηση.To βράδυ όμως μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας και τα cocktail σας και να χαλαρώσετε με την μαγευτική θέα που προσφέρει.


Deja Vu Cafe

Το Deja Vu Cafe βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία δίπλα στην θάλασσα και προσφέρει ωραίο καφέ και άλλα ροφήματα. Στα must η λεμονάδα με Μαστίχα.Απολαύστε τον καφέ σας με θέα το γραφικό λιμανάκι της Πάχης σε έναν ωραίο χώρο με άψογη και ευγενική εξυπηρέτηση.


Το Deja Vu Cafe βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία δίπλα στην θάλασσα και προσφέρει ωραίο καφέ και άλλα ροφήματα. Στα must η λεμονάδα με Μαστίχα. Το βράδυ η διασκέδαση όμως συνεχίζεται με ποτό και cocktail.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share