Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 must στα Μελίσσια για να απολαύσεις το ποτό σου

Θα τα λατρέψετε!

28 Φεβρουαρίου 2022 08:43
μελισσια μπαρ ποτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Μελίσσια παίρνουν τα πάνω τους συνεχώς και όλο και περισσότερος κόσμος έρχεται εδώ. Εμείς σας έχουμε τα καλύτερα μπαρ για βραδινό ποτό.

Monkey Bar

monkey bar μελισσια μπαρ ποτο

Το Monkey μπαρ αποτελεί από την πρώτη κιόλας μέρα της άφιξής του, ένα δυνατό στέκι για τον νεαρόκοσμο των βορείων, αποδεικνύοντας ότι η διασκέδαση είναι… απλή υπόθεση. Η πρόσφατα ανανεωμένη λίστα με τα cocktails, περιλαμβάνει πρωτότυπες επιλογές, ενώ η μουσική του –ειδικά τα παρασκευοσάββατα- δεν γίνεται να μη σας κάνει να λικνιστείτε, υπό τους ήχους ροκ και 80-90s ακουσμάτων, στον ζεστό και πολύχρωμο χώρο του. Ο τέλειος προορισμός σου για βραδινό ποτό.

Beer Way

beer way μελισσια μπαρ ποτο

Στο τέρμα της οδού Π. Τσαλδάρη, στη συμβολή σχεδόν τεσσάρων οδών και σε έναν χώρο που θυμίζει χειμερινό καταφύγιο, το Beer Way είναι μια όμορφη μπυραρία, που κουβαλάει την εμπειρία των ιδιοκτητών της από τη Γερμανία. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, θα απολαύσετε παγωμένη μπύρα, νόστιμες ποικιλίες με λουκάνικα και τυριά, εξαιρετικό burger και ένα λαχταριστό κότσι με μέλι και δεντρολίβανο. Το καλοκαίρι καθίστε στους ξύλινους πάγκους κάτω από τη δροσιά των πεύκων.

Koubaras

koubaras μελισσια μπαρ ποτο

Ότι πρέπει για βραδινή έξοδο είναι το μπαρ κουμπαράς. Ιδανικό για after ποτό με την παρέα για να περάσετε καλά.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share