Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κυψέλη: 5 meeting points για ποτό και καλοπέραση

Αξίζει να τα επισκεφτείτε!

20 Ιουλίου 2023 09:49
κυψελη ποτο μπαρ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Κυψέλη πόσο καιρό είχες να πας; Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο προφανώς καιρό. Σε αυτή την αμφισβητούμενη συνοικία της Αθήνας η αλήθεια είναι ότι σιγά-σιγά επιστρέφει ξανά ο κόσμος καθώς νέα μαγαζιά συστήνονται και εμείς τα κάνουμε συνήθεια. Εδώ λοιπόν θα βρείτε 5 μπαρ έκπληξη.

JOJO

jojo κυψελη ποτο μπαρ

Ένα all-day στέκι για κάθε γούστο. Σούπερ μοντέρνο, ανοίγει από το πρωί για καφεδάκι, σερβίρει και νοστιμότατα τσιμπολογήματα (σε γενναίες μερίδες—δοκιμάστε το κλαμπ σάντουιτς) και το βράδυ ανεβάζει τις εντάσεις με ξέφρενες μουσικές. Λατρέψαμε την στρογγυλή, 360 μοίρες μπάρα που φέρνει και κάτι από κλαμπ εξωτερικού και σερβίρει ποτό και ευφάνταστα κοκτέιλ .

Beer Tales

beer tales κυψελη ποτο μπαρ

Μπυραρία – όπως προδίδει το όνομα – που αγαπούν ιδιαίτερα οι «ντόπιοι» και που έχει μια αισθητική… 50-50: 50% αυθεντική μπυραρία, 50% κάτι πιο μοντέρνο, κάτι πιο νεανικό και λιγάκι έξαλλο. Και επειδή μας αρέσουν αυτοί οι περίεργοι συνδυασμοί, το Beer Tales κερδίζει μια ψήφο εμπιστοσύνης. Στις βαρελίσιες, βρίσκουμε έξι ετικέτες, μεταξύ άλλων την Guinness Stout. Αυτά τα συνδυάζουμε είτε με λαχταριστά μπεργκεράκια, είτε με ποικιλίες με λουκάνικο, κεμπάπ και σουτζουκάκια. Επίσης εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις να απολαύσεις ένα ποτό αντί για μπύρα.


It’s a Βιλατζ

its a βιλατζ κυψελη ποτο μπαρ

Από τα πιο αγαπημένα μπαρ της περιοχής – και όχι μόνο για τους Κυψελιώτες. Το Βίλατζ φτιάχνει πολύ ωραία κοκτέιλ αλλά και στάνταρ ποτό, αλλά σερβίρει και καφεδάκι το πρωί μαζί με νόστιμα πράγματα για να τσιμπήσεις. Όπως πίτσα, που είναι πολύ ωραία, και ποτέ δεν θα πούμε όχι σε μια ωραία πίτσα. Μεγάλο ατού είναι οι εκπληκτικές μουσικές του, διαλεγμένες με αγάπη από πολύ καλούς dj’s, όπως τον Θανάση Καρανίκα των The Tandem Project και η Nalyssa Green.

Suzie Q

suzie q κυψελη ποτο μπαρ

Συνεχίζουμε με ωραίες μουσικές με ένα μπαρ που είναι τόσο έξαλλο, που δεν μπορείς να μην το αγαπήσεις. Συνεχώς καινούρια και ενδιαφέροντα dj sets, που καλύπτουν ένα φάσμα από εναλλακτική ροκ μέχρι πανκ μέχρι ντίσκο, live-άκια πού και πού για να σπάει η μονοτονία, διακόσμηση πολύχρωμη, φωτεινή και κεφάτη και κόσμος να διασκεδάζει καθημερινά. Και πάντα με μια αναγκαία δόση weirdness που, να είμαστε φουλ ειλικρινείς, δεν την βρίσκεις και τόοοσο εύκολα στην αθηναϊκή νύχτα.

Au Revoir

au revoir κυψελη ποτο μπαρ

Ένα από τα πιο παλιά μπαρ της πόλης, δίπλα στον κινηματογράφο Αελλώ (άρα ό,τι πρέπει για σινεφίλ αναλύσεις μετά την προβολή), με απίστευτη ρετρό αισθητική και μια ατμόσφαιρα που θυμίζει φιλμ νουάρ. Είναι πάντα γεμάτο, αλλά επίσης πάντα χωρούν περισσότεροι. Από ποτό και cocktail σερβίρονται εδώ.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share