Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4 καλοκαιρινά μπαρ στον Κάλαμο

Σας αφορά!

14 Ιουλίου 2020 07:08
4 καλοκαιρινά μπαρ στον Κάλαμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλοκαιράκι, ώρα για λίγο παραπάνω διασκέδαση. Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα δεν είναι τυχαίο ότι προτιμούν τον Κάλαμο οι Αθηναίοι και εμείς σας έχουμε 4 λόγους για αυτό.

Le Roi

Το Le Roi είναι από τα καλύτερα μπαρ στον Ωρωπό όπου μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου και να ακούσεις καλή μουσική. Πολύ καλά παιδιά και ζεστή εξυπηρέτηση.

Alekos club

Σταθερή αξία στο καλοκαιρινό clubbing της Αττικής, το Alekos club στον Κάλαμο εξακολουθεί να διεκδικεί τον τίτλο ενός από τα ομορφότερα και πιο ατμοσφαιρικά clubs όπου θα ξεφαντώσεις και θα απολαύσεις το ποτό σου. Γι' αυτό άλλωστε και πολλοί είναι οι Αθηναίοι που αψηφούν τη χιλιομετρική απόσταση και το τιμούν δεόντως, ειδικά τα Παρασκευοσάββατα. Φέτος είδαμε ελάχιστες αλλαγές στο ντεκόρ του, αλλά η ενίσχυση του team με νέα πρόσωπα έδωσε και πάλι μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στο Alekos.

Fame Cafe Bar Kalamos

All day cafe bar δίπλα στη θάλασσα όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας από νωρίς το πρωί και το ποτό σας αργά το βράδυ.

Agona Beach Bar Cafe

To νέο talk of the town είναι το Αgora Cocktail Bar & Restaurant του Νίκου Κοντούλη με υπέροχα κοκτέιλ, ψαγμένη μουσική, καλό φαγητό και τις ωραιότερες φάτσες της περιοχής.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share