Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραντεβού στους Αμπελόκηπους για ποτό: 3+1 μπαρ για να περάσεις καλά

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

21 Δεκεμβρίου 2021 08:35
αμπελοκηποι ποτο μπαρ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στους Αμπελόκηπους οι επιλογές είναι πολλές για αυτό και εμείς εδώ στο athensmagazine.gr θα σας βοηθήσουμε διαλέγοντας τα 4 καλύτερα μπαρ για καλό ποτό και διασκέδαση.


Santa Botella

santa botella αμπελοκηποι ποτο μπαρ

Σε αυτή τη θρυλική ταράτσα της Πανόρμου δίνουμε ραντεβού με τον αττικό ουρανό και το δροσερό αεράκι για φρέσκο καφέ, finger food, ποτό και εξαιρετικά κοκτέιλ. Από τις 6 το απόγευμα η κεφάτη μουσική, οι DJs και τα ενδιαφέροντα live παίρνουν τον πρώτο ρόλο.

Lab Coffee n’ Drinks

metropolis αμπελοκηποι ποτο μπαρ

Κοντά στην πιάτσα της Πανόρμου, αλλά μακριά από τον θόρυβο, βρίσκεται αυτό το χαρούμενο και παρεΐστικο all day μπαρ με την industrial διακόσμηση του και την όμορφη αυλή του. Εδώ πίνουμε ποιοτικό καφέ και σπιτικές λεμονάδες τη μέρα, και από ευφάνταστα κοκτέιλ μέχρι ρακή από την Αμοργό το βράδυ.

Metropolis

metropolis αμπελοκηποι ποτο μπαρ

Μπαρ με καλλιτεχνικό προσανατολισμό και ιδιαίτερο χαρακτήρα, που προσελκύει κοινό όλων των ηλικιών, δύο λεπτά από τον σταθμό μετρό της Πανόρμου. Το όνομά του είναι δανεισμένο από τον τίτλο της φουτουριστικής βωβής ταινίας του Φριτς Λανγκ. Μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια ήσυχη γωνιά, να απολαύσετε το ποτό σας ακούγοντας ωραίες μουσικές και live (ροκ, τζαζ, funk, blues κ.ά.), να αράξετε στην σκεπαστή αυλή ή να έρθετε για τις προβολές ταινιών και θεατρικές παραστάσεις.

Μπρίκι

μπρίκι αμπελοκηποι ποτο μπαρ

Δεν έχει σημασία αν είναι καθημερινή ή Σαββατοκύριακο. Πάντα θα το βρεις γεμάτο το κλασικό και αγαπημένο στέκι της Πλατείας Μαβίλη, που χρόνια τώρα κλέβει την παράσταση. Ο χώρος είναι γεμάτος αρτιστίκ πινελιές και η λίστα των cocktails είναι εκτενής και καλύπτει τόσο τα κλασικά όσο και τα πιο τολμηρά γούστα. Λειτουργεί πολύ και ως after work στέκι και μένει ανοιχτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share