Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

4 καταπληκτικά μπαρ στην Αγία Παρασκευή

Σας αφορά!

14 Ιανουαρίου 2022 08:23
αγια παρασκευή ποτο μπαρ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπαρ που μεταμορφώνονται σε all day στέκια και σερβίρουν με πρωινό, καφέ και ποτά με το που πέσει το βραδάκι, με σαφής έμφαση στα κοκτέιλ και καλές τιμές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που εντοπίζουμε σε μια βόλτα στα 4 καλύτερα μπαρ της Αγίας Παρασκευής.

Alcohole

alcohole αγια παρακευή ποτό μπαρ

Το πρώτο καθαρά χύμα κοκτεϊλάδικο στην Αθήνα που έχει κερδίσει κοινό διαφορετικών στυλ, ηλικιών και status. Το όνομά του από το alcohol και το hole πρωτότυπο όπως και το ίδιο το μαγαζί. Το Alcohole, μικρό σαν τρύπα, είναι η cool επιλογή για κοκτέιλ, καθώς έχει να διαλέξεις από 52 κλασσικές αλλά και original συνταγές από τον κατάλογο.Φιλική ατμόσφαιρα, καθαρό ποτό, self service, πλαστικό ποτήρι και κουβέντα με τη διπλανή παρέα για να περάσει χαλαρά η βραδιά.

Πλέει Play

paly πλεει αγια παρασκευή ποτο μπαρ

Πλέει Play μπαρ: Από τους δυνατότερους (και δημοφιλέστερους) παίκτες της πιάτσας, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το Πλέει Play είναι ένα κεφάτο στέκι για καφεδάκι και επιτραπέζια από νωρίς, μέχρι ποτό και ολονύχτια πάρτι. Οι DJ’s εναλλάσσονται καθημερινά στα decks του οπότε οι μουσικές ακολουθούν τις διαθέσεις τους, και περιλαμβάνουν τα πάντα από freestyle μέχρι funk και από rock μέχρι reggae.

Silly Wizards

silly wizards αγια παρασκευή ποτο μπαρ

Κοσμαγάπητη μπυραρία (με καταπληκτικό κήπο για τα ηλιόλουστα μεσημέρια) που αναλαμβάνει να μας μυήσει στα μυστικά της βρετανικής και ευρωπαϊκής ζυθοποιίας. Η βαρελίσια Guiness βρίσκεται σε περίοπτη θέση, μαζί με άλλα πέντε βαρέλια που περιλαμβάνουν τις αγαπημένες μας Hoegaarden και Weihenstephan και πολλές ακόμα ετικέτες σε μπουκάλι.

Το μενού είναι ένα mix’n’match από διάφορες εθνικές κουζίνες: περιλαμβάνει burger, quesadillas, σπιτικά nachos, γερμανικά σνίτσελ, κοτόπουλο με curry και fish and chips. Φτιάχνουν και ωραιότατα ποτά και κοκτέιλ με μπύρα ή χωρίς.


Big Spoon

big spoon αγια παρασκευή ποτο μπαρ

Ολόφρεσκη άφιξη στη γειτονιά, το αδερφάκι του γνωστού και μη εξαιρετέου μπαρ White Spoon του Χολαργού είναι μεγάλο και φωτεινό, με χαριτωμένες ρετρό λεπτομέρειες στη διακόσμησή του και πανέμορφο ξύλινο ντεκ-αυλίτσα για τις λιακάδες.

Μας σερβίρει από το πρωί καφεδάκι και σούπερ πρωινά (οι ομελέτες του «μεγάλου του αδερφού» είναι θρυλικές, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μη μεταφερθούν και εδώ), συνεχίζει με λαχταριστά burgers και ολοκληρώνει το μενού με καταπληκτικά κοκτέιλ. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το ομώνυμο Big Spoon με μαστίχα, tentura, λεμόνι, πορτοκάλι και σιρόπι κανέλας.

Dodo's

dodos αγια παρασκευή ποτο μπαρ

Κεφάτο μπαρ με βιομηχανικό ντεκόρ και ωραίο vibe –από εκείνα που συχνά βαφτίζονται «μπαρ που θα μπορούσε να είναι στο κέντρο». Σερβίρει εξαιρετικά ποτα και κοκτέιλ σε προσιτές τιμές έχει και ωραιότατο τσιμπολόγημα αν πεινάσετε: από τορτίγιες και μπαγκέτες μέχρι σαλάτα με χαλούμι, ντοματίνια και σως από μπαλσάμικο και μέλι. Οι μουσικές κινούνται σε indie κυρίως μονοπάτια.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share