Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα 5 καλύτερα μπαρ για ένα υπέροχο βράδυ στην Ύδρα

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

13 Ιουλίου 2020 08:47
Τα 5 καλύτερα μπαρ για ένα υπέροχο βράδυ στην Ύδρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπαρ που σερβίρουν καφέ το πρωί και εξεζητημένα ποτά και cocktail το βράδυ υπάρχουν πολλά στην μαγευτική Ύδρα. Όσοι όμως γνωρίζουν καλά τα 5 καλύτερα είναι τα παρακάτω.


Τhe Pirate

Στον πειρατή η μέρα ξεκινά νωρίς το πρωί με απολαυστικό πρωινό, σπιτικά γλυκά και ολόφρεσκα φρούτα από την κουζίνα του Πειρατή. Το μενού αλλάζει μετά τη δύση του ηλίου, αφήνοντας χώρο σε μια μεγάλη ποικιλία από ποτό και cocktails, φτιαγμένα από το mixologist του πιο πλήρως εφοδιασμένου bar του νησιού, για να απολαύσετε σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και με την απαραίτητη θέα του λιμανιού.


Skipper

Διαχρονική all day επιλογή στο λιμάνι της Ύδρας, το cafe-bar Skipper έχει ταυτιστεί με το νησί και τη συγκεκριμένη περιοχή.
Εδώ η μέρα ξεκινάει με αρωματικό καφέ και πλούσιο πρωινό, ενώ όσο περνάει η ώρα τη σκυτάλη παίρνουν φρεσκοστυμμένοι χυμοί, διάφορα snacks και πιάτα όπως ζυμαρικά, πίτσα, δροσερές σαλάτες, καθώς και λαχταριστά γλυκά, παγωμένες μπύρες κ.ά. Το βράδυ, στις επιλογές των θαμώνων του κυριαρχούν τα το ποτό και τα cocktails, που συνοδεύονται από lounge μουσικές. Το Skipper, αποτελεί δίχως υπερβολή, εγγύηση, μιας και σε όλα τα επίπεδα έχει ως προτεραιότητα την ποιοτική εξυπηρέτηση όποιου το επισκέπτεται.

Amalour

Αυθεντικό bar που στεγάζεται σε ένα υπέροχο αρχοντικό του 1814 στο πιο ολοζώντανο σοκάκι της Ύδρας. Μeeting point από το 1996, ξεχωρίζει µε το colonial décor που σε ταξιδεύει στην Αβάνα, τους latin ρυθµούς και τα exotique cocktails! Νωρίς προτιµήστε τα τραπεζάκια έξω για χάζι στην περαντζάδα, ώσπου το κάλεσµα της µουσικής να σας οδηγήσει εντός για ξεφάντωµα!

Plakostroto

Αν και µετρά µόλις ένα χρόνο, αποτελεί ήδη hot spot. Άλλωστε η ολάνθιστη πλακόστρωτη αυλή του, στην καρδιά της Ύδρας, είναι όαση δροσιάς. Ξεκινήστε τη µέρα σας µε brunch, ενώ η µικρή µεσογειακή του κάρτα, που έχει επιµεληθεί διακεκριµένος chef, ενδείκνυται τόσο για ένα light lunch, όσο και για ένα χαλαρό δείπνο. Tip: To βράδυ το ενδιαφέρον µονοπωλεί το bar του µε cocktails υπό τους ήχους ambient µουσικής! Stay tuned για τα lives!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share