Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σούνιο: 3 beach bar για καφέ πάνω στο κύμα

Θα τα λατρέψετε!

13 Ιουλίου 2020 07:47
Σούνιο: 3 beach bar για καφέ πάνω στο κύμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ σου έχουμε τα 3 καλύτερα beach bar στο Σούνιο που θα απολαύσεις το καφεδάκι σου, θα κάνεις το μπανάκι σου και θα περάσεις καλά.

Kape Beach Bar

Ένα καταπληκτικό beach bar σε προνομιακό σημείο δίπλα στην θάλασσα. Πανέμορφος χώρος, όμορφα διακοσμημένος και καθαρός. Ευγενική και γρήγορη εξυπηρέτηση. Εκτός από τον καφέ πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις και την χειροποίητη πίτσα τους.

Coconut Beach Bar

Από τα πρώτα beach bar που έκανε την εμφάνισή του στην παραλία του Χάρακα, ανεβάζοντας την ενέργεια του χώρου με καλή μουσική από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ. Εδώ θα πιείς τον καφέ σου, θα τσιμπήσεις κάτι και αρκετοί πρέπει να πούμε ότι τρελαίνονται και για τα cocktail του. Όλα αυτά χαλαρά μέχρι νωρίς το βράδυ.

FreezBe

Αν δεν είσαι «νότιος» μπορεί να σου πέφτει λίγο μακριά καθώς είναι λίγο πριν το Σούνιο. Εκεί όμως τα νερά είναι κρυστάλλινα, η παραλία παρθένα και γενικά το σκηνικό σε αποζημιώνει για κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής που έκανες. Στην αμμουδερή αυτή παραλία λοιπόν θα βρεις το FreezBe, ένα beach – bar που απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες και ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν την καθαρή θάλασσα, με θέα το νησί του Πατρόκλου, του οποίου η όψη και μόνο σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι σε κάποιο μακρινό νησί και όχι στην Αττική.

Εδώ θα βρεις δωρεάν ξαπλώστρες, πολύ καλό καφέ, ευγενικό προσωπικό, ελαφρύ φαγητό με πίτσα και κλαμπ (πέρα από όλα τα συνηθισμένα, πατατάκια, σάντουιτς, μπισκότα, αναψυκτικά κτλ), μπύρες και κοκτέιλ, αποδυτήρια, ντους, τουαλέτες, προσεγμένη μουσική και χώρο για να παρκάρεις.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share