Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

4 φοβερά cafe που πρέπει να επισκεφτείς στην Ραφήνα

Θα γίνουν το στέκι σας!

26 Οκτωβρίου 2020 07:25
4 φοβερά cafe που πρέπει να επισκεφτείς στην Ραφήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ραφήνα οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές. Εμείς όμως εδώ στο athensmagazine.gr σου έχουμε τα 4 καλύτερα cafe που πρέπει να επισκεφτείς.


Tea'se me

Άνοιξε τις...πύλες του το Tea'se me. Το νέο cafe της Ραφήνας που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και φανατικούς θαμώνες. Από το πρωί ως το βράδυ για καφέ, παγωτά, γλυκά, pancakes, γλυκές και αλμυρές κρέπες, κοκτέιλ, μπύρες, κρασί, ροφήματα αλλά και ποικιλίες τυριών, φρουτοσαλάτες και ο κατάλογος είναι μακρύς...

Το Tea' se me στη γωνία της πλατείας Πλαστήρα με άψογο σέρβις, υπέροχη μουσική για όλες τις ώρες και ευρωπαικό ''αέρα'' θα κερδίσει και τον πιο απαιτητικό. Ιδιαίτερο το τραπέζι (και προνομιούχο) μπροστά από τις μπλε γλαστρούλες που παραπέμπουν σε Κυκλαδίτικο νησί, ενώ απίστευτα είναι τα άνετα καθίσματα. Και όσο νυχτώνει ''μάχη'' γίνεται για τα πάσο στον έξω χώρο. Έκπληξη το αφράτο παγωτό μηχανής με σούπερ γεύσεις που ...σε ''στέλνουν''.


La Sera στη Ραφήνα

Το κεντρικότατο cafe-bar restaurant La Sera, βρίσκεται σε… στρατηγική θέση πάνω από το λιμάνι και συνιστά ένα δροσερό all day στέκι.

Άρχισε με καφέ ή γλυκό και συνέχισε με ιταλικές σπεσιαλιτέ, -η πίτσα έχει γίνει “talk of the town”-, μεσογειακή κουζίνα ή ψαρικά, έχοντας τη θάλασσα πάντα σε πρώτο πλάνο.

Ο χώρος μεγάλος για να φιλοξενήσει όλη την οικογένεια, μικρούς-μεγάλους και παιδιά. Για φαγητό ή καφέ-ποτό πάντα υπάρχει ένα ξεχωριστό τραπέζι για σένα που θέλεις να απολαύσεις την μέρα ή τη νύχτα σου.


The Park

Το The Park βρίσκετε στο πιο ωραίο μέρος της Ραφήνας. Πάνω από την Θάλασσα και στο κέντρο του πάρκου Καραμανλή. Το λειτουργεί μια πρόθυμη, ευγενική αλλά και τρελή επαγγελματική ομάδα νέων ανθρώπων. Μέχρι το μεσημέρι προσφέρει πρωινό και τον πιο καλό καφέ της πόλης αλλά και γευστικό ελαφρύ φαγητό. Το απόγευμα βάφλες, υπέροχα γλυκά και παγωτά.
Το βραδάκι μεταμορφώνεται σε μουσική σκηνή φιλοξενώντας καλλιτέχνες από το θέατρο και το τραγούδι.

Square


Ένας καταπληκτικός ζεστός χώρος στην πλατεία της Ραφήνας καφές και ποτό καθημερινά σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα με μουσικές κάθε βράδυ από τους resident Dj's.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share