Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παλαιό Φάληρο: 4 μπαρ για να διασκεδάσεις με την παρέα σου

To Athensmagazine.gr προτείνει!

3 Αυγούστου 2023 08:40
παλαιο φαληρο μπαρ για καφε ποτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Παλαιό Φάληρο μπορεί να μην φημίζεται για τα πολλά μπαρ και καφέ που (δεν) έχει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ωραία μαγαζιά για να περάσεις όμορφα το βράδυ σου. Εμείς σου έχουμε 4 προτάσεις για την βραδινή σου έξοδο και όχι μόνο.

Meni’s

menis παλαιο φαληρο μπαρ για καφε ποτο

Είναι café, είναι και μπαρ, πίνεις το ποτό σου αλλά φτιάχνει και ωραία κοκτέιλ (δοκιμάστε το Mai Tai τους, θα μας θυμηθείτε), βγάζει και τραπεζάκια έξω, σε μια μικρή μεν γλυκύτατη δε αυλίτσα, στρωμένη με τις χαρακτηριστικές πλάκες των νησιώτικων σπιτιών. Αν πεινάσετε, έχει και νοστιμότατα τσιμπολογήματα, ενώ συχνά-πυκνά φιλοξενεί και live και βραδιές-έκπληξη.

Mare Marina

bar στο Παλαιό Φάληρο

Πλάι στο ομώνυμο κομψό εστιατόριο της Μαρίνας, ο πρόσφατα ανακαινισμένος, μοντέρνος χώρος της βεράντας με τις navy διακοσμητικές λεπτομέρειες λειτουργεί ως Exclusive Bar. Η μεγάλη, α λα πιλοτήριο σκάφους, μπάρα του ετοιμάζει το ποτό σας ή δροσιστικά καλοκαιρινά κοκτέιλ για να τα απολαύσετε ατενίζοντας τα ιστιοπλοϊκά –σημειώστε ότι ο χώρος λειτουργεί από νωρίς για καφέ.

Due Cavallieri

due cavallieri παλαιο φαληρο μπαρ για καφε ποτο

Ξεφεύγει από την ομοιογένεια της Μαρίνας του Φλοίσβου, κι αυτό είναι ένας από τους λόγους που μας αρέσει το συγκεκριμένο μπαρ, αλλά όχι ο μοναδικός. Μερικοί ακόμα είναι τα φρέσκα κέικ/ μπισκοτάκια/ κρουασανάκια που έρχονται κερασμένα με τον καφέ μας το πρωί, το γεγονός ότι είναι pet friendly, και οι ωραίες ανεβαστικές μουσικές του –οι οποίες βέβαια θα μπορούσαν να παίζουν ένα κλικ πιο χαμηλά, αλλά δε γίνεται να τα έχεις όλα. Ειδική μνεία αξίζουν και τα κοκτέιλ (δοκιμάστε οπωσδήποτε το Winter Star με βότκα και πουρέ passion fruit, και τις παραλλαγές του Μοχίτο με ρόδι ή passion fruit) αλλιώς με ποτάκι χαλαρά μέχρι το βράδυ.

Villa Grigio 46

villa grigorio

Τα κοκτέιλ του παίζουν δυνατά, η λίστα κρασιών συναγωνίζεται επάξια εκείνη ενός αμιγώς wine bar, και τα κυριακάτικα brunch του είναι θεματικά –μέχρι στιγμής, έχουμε δοκιμάσει μεξικάνικο, μιλανέζικο, βενετσιάνικο, βίγκαν, και θαλασσινών. Έχει σούπερ αφράτες πολυθρόνες μέσα, και σιδερένιες καρεκλίτσες με μαξιλάρια έξω για να απολαύσεις το ποτό σου το καλοκαίρι, σε μια αυλή πνιγμένη στο πράσινο, ό,τι πρέπει για τα ανοιξιάτικα δειλινά μας.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share