Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3 ξεχωριστά cafe στην Νέα Μάκρη

To Athensmagazine.gr προτείνει!

10 Ιουλίου 2020 15:52
3 ξεχωριστά cafe στην Νέα Μάκρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ στο athensmagazine.gr έχουμε μαζέψει τα 3 cafe που πρέπει να επισκεφτείς στην Νέα Μάκρη.

Virgin Prova-La Costa

Στην παραλία του Ζούμπερι, λίγο μετά τη Ραφήνα και πριν τη Νέα Μάκρη, αράξτε σε μία από τις ξαπλώστρες του La Costa, πάνω στα χαλίκια της παραλίας ή πιάστε μια καλή θέση στη μπάρα του Virgin Prova, για έναν παγωμένο καφέ ή ένα δροσερό φρουτένιο cocktail.

Alchemy cafe bar


Εναλλακτικό cafe-bar πάνω στην δροσερή αλμύρα της παραλίας της Νέας Μάκρης και θέα στον καταγάλανο Ευβοϊκό. Ανοιχτά από το πρωί σερβίρει περιποιημένα καφεδάκια, συνεχίζει το μεσημέρι με δροσερές μπυρίτσες και απογειώνει την διασκέδασή σας το βράδυ με δυνατές μουσικές και κοκτέιλ που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει!

Ινδιάνος


Χύμα, νησιώτικος, φιλικός, παρεϊστικος, χαλαρός. Ο Ινδιάνος έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σωστού beach bar και γι’ αυτό προτιμάται από νεαρόκοσμο ο οποίος τα βράδια γεμίζει τις αιώρες, τις ξαπλώστρες και τα τραπεζάκια του για να απολαύσει παγωμένη μπύρα, νόστιμα μπέργκερ και club sandwich και να ακούσει ψαγμένες μουσικές – από reggae μέχρι ροκ. Συχνά και εδώ τα live από νεαρά σχήματα μουσικών που καλύπτουν όλο το φάσμα των εναλλακτικών ακουσμάτων.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share