Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ανάβυσσος: 4 cafe που θα σε κάνουν να μυρίσεις καλοκαίρι

Σας αφορά!

22 Ιουνίου 2023 09:18
αναβυσσο για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Cafe και all day bars στην Ανάβυσσο υπάρχουν πολλά, εμείς όμως σου έχουμε επιλέξει τα 4 καλύτερα που θα σε κάνουν να μυρίσεις καλοκαίρι.


Kouros Club

kouros αναβυσσο για καφε

Το Kouros Club βρίσκεται σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας. Ο κόλπος της Αναβύσσου είναι μια περιοχή ιδιαίτερα δημοφιλής στους λάτρες του windsurf, λόγω των καιρικών συνθηκών που τους επιτρέπουν ν’ απολαμβάνουν το αγαπημένο τους σπορ καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Εσείς, ακόμα κι αν δεν αγαπάτε τα θαλάσσια σπορ, κάντε μια στάση για μια βουτιά και μετά για άραγμα με καφέ και τσιμπολόγημα μέχρι αργά.

Calypso

καλυψω αναβυσσο για καφε

Για καφεδάκι, αναψυκτικά ή δροσερά cocktails ελάτε στο μπαρ του Hotel Calypso, που βρίσκεται στην προβλήτα του ξενοδοχείου, δίπλα στη θάλασσα, όπου αράζουν και αρκετά μικρά σκάφη. Εδώ θα απολαύσετε τον καφέ σας, ένα δροσιστικό αναψυκτικό ή χυμό δίπλα στο κύμα. Τα Σαββατοκύριακα μπορείτε να συνοδεύσετε την παγωμένη μπύρα σας με σουβλάκια καλαμάκια στα κάρβουνα, λουκάνικα, σαγανάκι με τυρί, κεφτεδάκια, σαλάτα χωριάτικη και πατάτες τηγανητές.

Ever Eden beach

ever eden αναβυσσο για καφε

Ένας βράχος στέκι αγέρωχος κάπου στην μέση της παραλίας. Ξαπλώστρες να είναι κατανεμημένες σαν σε αμφιθεατρικό σκηνικό. Ένα beach bar με ότι μπορείς να φανταστείς και μουσικές που θα σου φτιάξουν σίγουρα την διάθεση. Ίσως πετύχεις αν κάτσεις μέχρι το απόγευμα και κάποιο event με κάποιο γνωστό dj να παίζει μουσική και να ανεβάζει την διάθεσή σου. Αν πάλι πεινάσεις να είσαι σίγουρος ότι εδώ δεν προσφέρουν απλά snack αλλά έχουν έναν κατάλογο που δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις. Φέτος έχει και ένα τεράστιο φουσκωτό θαλάσσιο πάρκο που μπορείς να παίξεις.

Nossa

nossa αναβυσσο για καφε

Στο τέλος της παραλίας των Αλυκών βρίσκεται το Nossa beach bar cafe. Nossa όπως λέει και το τραγούδι, mossa, nossa κλπ κλπ. Εκεί θα βρεις ότι ποθεί η ψυχούλα σου και κυρίως θα περάσεις υπέροχα απολαμβάνοντας το μπάνιο σου. Ειδικά αν αρχίσει να ανεβαίνει η ένταση της μουσικής τότε σίγουρα θα αρχίσεις τις παγωμένες μπύρες και τα cocktails.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share