Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα 5 μπαρ του Αλίμου που θα σε κρατήσουν μέχρι το πρωί

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

13 Ιουλίου 2023 08:48
αλιμος καφε ποτο μπαρ νυχτερινη διασκέδαση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Άλιμο όλα τα μαγαζιά είναι προμονομιακά καθώς όλα κοιτάνε στο απέραντο γαλάζιο. Οπότε είτε για καφέ, είτε για φαγητό, είτε για ποτό το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ θα περάσεις ξέγνοιαστα. Εμείς θα φροντίσουμε για την νυχτερινή σου έξοδο και σου έχουμε τα 8 καλύτερα μπαρ που δεν πρέπει να χάσεις.

Nalu

nalu αλιμος καφε ποτο μπαρ νυχτερινη διασκέδαση

Ότι εποχή και να είναι, το Nalu δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για να χαλαρώσεις μετά τo γραφείο ή να κάνεις ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σου και να απολαύσεις ένα ποτό από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Ειδικά την ώρα που δύει ο ήλιος, η θέα που θα έχεις απέναντί σου θα είναι μαγευτική. Σίγουρα εδώ θα ξεχαστείς και θα περνάς τόσο καλά που τα early drinks σου θα γίνουν late drinks.

Rubirosa

rubirosa αλιμος καφε ποτο μπαρ νυχτερινη διασκέδαση

Μπορεί αρκετοί να μην το ξέρουν, αλλά το Rubirosa πέρα από τα τέλεια κοκτέιλ του έχει και μαξιλάρες για μπάνιο το πρωί. Πάντως και το βράδυ μαζεύει όμορφες παρουσίες, ενώ για όσους δεν το ήξεραν, παλιά εκεί λειτουργούσε το Ammos.

Witzwort

witzwort αλιμος καφε ποτο μπαρ νυχτερινη διασκέδαση

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά μπαρ των νοτίων, που παίζει τζαζ, αγαπά το ημίφως, και σε ταξιδεύει μέχρι το όμορφο Βερολίνο του παρελθόντος. Οι ιδιοκτήτες του είναι ο Μιχάλης με τα κόκκινα γυαλιά και το ζεστό χαμόγελο και ο Ρόνι που έχει καταγωγή από ένα μικρό χωριό ανάμεσα σε Γερμανία και Δανία (το Witzwort, εξού και το όνομα του μαγαζιού).

Μια διακόσμηση που σίγουρα διαφέρει από άλλα μπαρ του Αλίμου, με αντικείμενα κρεμασμένα πάνω από το μπαρ, δίσκους των Beatles κάτω από το τζάμι στα τραπεζάκια, την Τζοζεφίν και την Ματίλντα, κούκλες ντυμένες με ρούχα τύπου καμπαρέ, όλα βάζουν το λιθαράκι τους στο να μην αφήσουν το βράδυ σου να περάσει αδιάφορα. Απόλαυσε το ποτό σου εδώ και ένα είναι σίγουρο ότι θα το ξαναεπισκεφτείς.

Bolivar

bolivar

Ξύλινο σκηνικό, χωμένο μέσα στους φοίνικες για να απολαύσετε το ποτό η το cocktail σας. Για όσους το έχετε επισκεφτεί, σίγουρα έχετε ξαπλώσει στις ξαπλώστρες του βράδυ με μπύρα στο χέρι ή έχετε χορέψει μέχρι πρωίας στα πάρτι που κάνει με γνωστού Dj, όπως τον Ντέιβιντ Μοράλες.

Peñarrubia Lounge

penarrubia αλιμος καφε ποτο μπαρ νυχτερινη διασκέδαση

Σίγουρα από τα πιο hot στέκια του καλοκαιριού, καθώς συνδυάζει τα πάντα. Καφέ, brunch,ποτό, πάρτι. Οι αιώρες του στο μπροστινό μέρος είναι σχεδόν πάντα γεμάτες, όπως και το μπροστινό μέρος του μαγαζιού, αλλά ευτυχώς είναι τόσο μεγάλο σε έκταση που σίγουρα κάπου θα βρεις να καθίσεις

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share