Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αίγινα: Επιδρομή στα 9 καλύτερα μπαρ

Εδώ θα διασκεδάσετε!

4 Ιουλίου 2023 09:02
αιγινα ποτο μπαρ νυχτερινη εξοδος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τέλεια απόδραση μόλις μια ώρα από την Αθήνα είναι φυσικά στην Αίγινα. αν θες λοιπόν να κάνεις την μονοήμερη σου και ψάχνεις ένα μέρος που θα σε φτάσει εώς το βράδυ για ποτό και καλή μουσική, εμείς σου έχουμε τα καλύτερα 9 all day bar που πρέπει να επισκεφτείς.

Τα πάντα ρει

τα παντα ρει αιγινα μπαρ

Νέο entry στο λιμάνι της Αίγινας το «Τα πάντα ρει», το ολοκαίνουργιο all day bar/resto του νησιού.

Στην ουσία το Τα πάντα ρει είναι ένας all day χώρος που ξεκινάει νωρίς το πρωί για καφεδάκι, σερβίρει νόστιμα πιάτα όλη την ημέρα εκ των οποίων τα σπιτικά μπέργκερ τα σπάνε, το βράδυ όμως είναι η ώρα για ποτό, κοκτέιλ και χορό. Εδώ θα απολαύσουμε frozen handmade φυστικί ή πορτοκαλί κοκτέιλ και θα αφήσουμε τον έμπειρο barman να μας καθοδηγήσει σε αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς.


Oινόη

οινοη αιγινα ποτο μπαρ νυχτερινη εξοδος

Είναι ανοιχτά από νωρίς το πρωί για τους πρωινούς θαμώνες, σερβίροντας καφέ και ροφήματα. Όμως μην διστάσετε σε καμία περίπτωση να δοκιμάσετε τα πιάτα που διαθέτει το μαγαζί. Θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι! Προσεγμένος και όμορφος χώρος, ζεστή ατμόσφαιρα και προσεγμένη εξυπηρέτηση σε ένα αρκετά νεανικό μαγαζί στην καρδιά της πόλης της Αίγινας.

Αν πάλι, ψάχνετε ένα μέρος για την νυχτερινή σας έξοδο, το ΟΙΝΟΗ θα σας αποζημιώσει. Με έναν κατάλογο γεμάτο ξεχωριστά cocktails, ποτά και κρασιά. Η ομάδα του καταστήματος, φροντίζει να επιμελείται τους καταλόγους της, ανάλογα την εποχή. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και τα γλυκά που σερβίρει το μπαρ, είτε συνδυάζοντας τα μετά από ένα γεύμα είτε με τον καφέ σας.

Με θέα στην παλιά προβλήτα του λιμανιού, η εμπειρία της επίσκεψης στο Social Bar είναι μοναδική.

Tortuga Αίγινα, Wine Bar Art Cafe Gallery

tortuga αιγινα

To Tortuga Wine Bar Art Cafe Gallery στην πόλη της Αίγινας, είναι για πολλούς, λόγος να βρεθείς στην Αίγινα, χειμώνα και καλοκαίρι. Ένα Ιταλικό στέκι στην Αίγινα, με ιδιαίτερο design και το μοναδικό wine bar στο νησί.
Σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο, μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ του, να δοκιμάσει τα γλυκά και τα πεντανόστιμα ιταλικά κέικ που δημιουργεί η ομάδα του Tortuga. Ζεστός καφές και ροφήματα το χειμώνα, κρύα και δροσερά ροφήματα το καλοκαίρι.


Το μοναδικό wine bar του νησιού, διαθέτει κρασιά και ετικέτες από όλο τον κόσμο. Ποικιλίες και αρώματα που σίγουρα ξεχωρίζουν, που συνδυάζονται άριστα με τα πλατό αλλαντικών που ετοιμάζει η κουζίνα του Bar. Το μπαρ διαθέτει ετικέτες από όλο τον κόσμο, προσεγμένες επιλογές που μπορούν να δημιουργήσουν οινική εμπειρία χειμώνα και καλοκαίρι.

Ellinikon Vintage

ellinikon αιγινα ποτο μπαρ νυχτερινη εξοδος

Σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτίριο στην οδό Καποδιστρίου, βρίσκεται μια από τις πιο διάσημες βραδινές επιλογές του νησιού.

Το Ellinikon Vintage συνεχίζοντας τη μακρόχρονη πορεία του Ellinikon Seaside, ήρθε και καθιερώθηκε αμέσως. Ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού της Αίγινας για βραδινή έξοδο και ποτό, το Vintage Night Club, είτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι, διοργανώνει μερικά από τα μεγαλύτερα Parties του νησιού! Δεν είναι τυχαία από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά μαγαζιά στην Αίγινα!

Το Ellinikon Vintage από την πρώτη στιγμή, μας χαρίζει όμορφες μουσικές βραδιές γεμάτες διασκέδαση, σε έναν σύγχρονο και ιδιαίτερο χώρο που ξεχωρίζει. Το ευγενικό προσωπικό, και η μοντέρνα και φιλόξενη ατμόσφαιρα του μαγαζιού, σε προδιαθέτουν για την ποιότητα της διασκέδασης του Vintage Night Club.

Heaven Cafe

heaven αιγινα ποτο μπαρ νυχτερινη εξοδος

Το Heaven Cafe είναι μια μοντέρνα καφετέρια με πολλούς ντόπιους θαμώνες που βρίσκεται στην παραλία της Αίγινας, κοντά στο κεντρικό λιμάνι του νησιού. Εκτός από την πολύ βολική τοποθεσία του, σίγουρα θα προσέξετε αμέσως τον όμορφο χώρο, που είναι ένα στέκι για όλες τις ώρες!

Το Heaven Cafe θα το βρείτε ανοιχτό από νωρίς το πρωί να σερβίρει τον πρωινό καφέ στους κλασικούς θαμώνες του και όχι μόνο. Και μαζί με τον καφέ, δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος παραγγέλνει ένα σνακ ή ένα γλυκό.του.

Το cafe τείνει να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά του νησιού, μιας και μετρά πολλά χρόνια παρουσίας και έχει γίνει συνώνυμο της καθημερινότητας της Αίγινας. Ανανεωμένο και σταθερό στην ποιότητα του, χειμώνα και καλοκαίρι, το μαγαζί είναι πάντα εκεί για να καλύψει τις απαιτήσεις κάθε θαμώνα.

Και δεν είναι μόνο ο καφές που κάνουν το Heaven Cafe τόσο δημοφιλές:

Το μαγαζί είναι ιδανικό και για μια δυνατή βραδινή έξοδο για να απολαύσετε το ποτό σας. Η μουσική και η ενέργεια του Heaven Cafe είναι μόνο δύο από τα στοιχεία που θα σας κάνουν να το επιλέξετε!

Heaven Cafe Αίγινα, με θέα τη γραφική παραλία παραλία του νησιού, η εμπειρία της επίσκεψης είναι μοναδική.

Crystal Pool Bar

crystal αιγινα ποτο μπαρ νυχτερινη εξοδος

Ένα από τα πιο όμορφα και εμβληματικά pool bar στην Αγία Μαρίνα αλλά και συνολικά στην Αίγινα, το Crystal Pool Bar είναι ο ορισμός του απόλυτου καλοκαιριού στο νησί! Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, δύο εντυπωσιακές πισίνες για μεγάλους και μικρούς, οι εξωτικοί φοίνικες και η φύση στήνουν το κατάλληλο σκηνικό για υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές, από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Λίγο πριν κατέβεις στην Αγία Μαρίνα, μια στάση εδώ επιβάλλεται για να απολαύσεις καφεδάκι από το πρωί αλλά και να συνοδεύσεις τις βουτιές σου στην πανέμορφη πισίνα που δεσπόζει στο χώρο με το πρώτο cocktail ή ποτό της ημέρας. Χαλάρωσε κάτω από τη σκιά της ομπρέλας, κολύμπησε στα δροσερά νερά και αν πεινάσεις απόλαυσε ένα γευστικό snack. Φαντάζεσαι κάτι καλύτερο για τα μεσημέρια του καλοκαιριού;

Κι όταν πέφτει η νύχτα στην Αγία Μαρίνα, η χαλαρωτική διάθεση του μεσημεριού δίνει τη σειρά της στη μαγεία, καθώς το Crystal Pool Bar σε υποδέχεται φωτισμένο και λαμπερό κάτω από τον έναστρο ουρανό, άλλοτε με ρομαντική ατμόσφαιρα και άλλοτε με μουσικές που ξεσηκώνουν!

Mple Cafe

mple cafe αιγινα ποτο μπαρ νυχτερινη εξοδος

Το καλοκαίρι στη Σουβάλα έχει χρώμα μπλε. Άλλωστε, οι αποχρώσεις του ουρανού, της θάλασσας και του ανοιχτού ορίζοντα που θαυμάζεις από ψηλά από το Mple Cafe Bar είναι και η έμπνευση για το όνομα αυτού του υπέροχου καφέ μπαρ της Σουβάλας. Σκαρφαλωμένο στο πιο όμορφο μπαλκόνι του γραφικού λιμανιού και με αμφιθεατρική θέα που θα σε σαγηνεύσει, το Mple Cafe Bar σε προσκαλεί από το πρωί ως το βράδυ για καφέ, φαγητό, ποτό και κοκτέιλ με ωραίες χαλαρωτικές μουσικές.


Περδικιώτικα

περδικιώτικα αιγινα ποτο μπαρ νυχτερινη εξοδος

Το μπαρ Περδικιώτικα, ένα κτίριο ιστορικής σημασίας, καθώς υπάρχει από την εποχή του Καποδίστρια, ενώ αργότερα στέγασε και την πρώτη τράπεζα της χώρας (ανταλλακτήριο προϊόντων). Το κτίριο είναι διατηρητέο και κρατάει την αίγλη και τη μεγαλοπρέπεια του, αποπνέοντας μια ατμόσφαιρα παλιά εποχής και μυστηρίου.

Με μία επιβλητική μπάρα και προσεγμένες μουσικές επιλογές, διαθέτει έναν δροσερό κήπο για όσους θέλουν να αποφύγουν τη φασαρία και μία ενδιαφέρουσα λίστα με ποτά και cocktails.

Tα Περδικώτικα φιλοξενούν συχνά ζωντανές συναυλίες, πάρτι και προσεγμένες μουσικές βραδιές που κινούνται σε ρυθμούς blues, jazz kai rock.


Speak low

speak low αιγινα ποτο μπαρ νυχτερινη εξοδος

To Speak Low είναι ένα από τα πιο εναλλακτικά μπαρ στην Αίγινα που όσοι το έχουν επισκεφθεί, ξέρουν ότι επαναπροσδιορίζει τη νυχτερινή ζωή του νησιού. Στον πιο hot πεζόδρομο της Π. Ηρειώτη, που φημίζεται για τον ζωντανό παλμό και τους έντονους ρυθμούς της, η Betty Boop σε καλωσορίζει στην είσοδο και σε προσκαλεί να απολαύσεις ένα αυθεντικό αμερικάνικο μπαρ στην καρδιά της Αίγινας.

Στο Speak Low τα Σαββατοκύριακα αλλά και καθημερινά, ντόπιοι και επισκέπτες πιάνουν μια θέση στην όμορφη μπάρα για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους mixologists, που γνωρίζουν πλέον με το μικρό τους όνομα, να ετοιμάζουν το ποτό ή το εξωτικό cocktail τους με τις χαρακτηριστικές επιδέξιες κινήσεις.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share