Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ψάθα: 3 cafe στην ακροθαλασσιά

Αξίζει να τα επισκεφτείτε!

30 Ιουλίου 2020 09:30
Ψάθα: 3 cafe στην ακροθαλασσιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ψάθα βρίσκεται δυτικά των Βιλίων στον κορινθιακό κόλπο και έχει από τις πιο ωραίες και καθαρές παραλίες της Αττικής. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι όλα τα καφέ βρίσκονται ακριβώς πάνω στην θάλασσα και είναι άκρως ειδυλλιακά και ιδανικά θα λέγαμε για οικογένειες.

Teluk Seaside

Ένα beach bar cafe όμορφο, άνετο και εντυπωσιακό πάνω στην παραλία της Ψάθας είναι το Teluk Seaside. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, νόστιμο φαγητό, σαλάτες και γλυκά. Burgers, pancakes και club sandwich είναι λίγα από τα πιάτα που προσφέρονται και έχουν ξετρελάνει κόσμο. Την επόμενη φορά αξίζει να το επισκεφτείτε.


Άμμος Bar – Restaurant

Άλλο ένα beach bar στην λίστα μας είναι και το Άμμος Bar – Restaurant. Εδώ μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας και να γευτείτε τα υπέροχα νέα πιάτα του καθ΄όλη την διάρκεια της μέρας όπως brunch για να γλύφεις τα δάχτυλα σου, finger food, club sandwich, pankcakes και special σαλάτες που θα σας ξετρελάνουν.

Aqua Rapaki

Στο Aqua Rapaki ένα είναι σίγουρο θα διασκεδάσετε και θα φάτε καλά. Εδώ θα απολαύσετε τον καφέ σας, θα ανακαλύψετε ωραίους και προσεγμένους μεζέδες για το ούζο η το τσιπουράκι σας και θα κάνετε ασταμάτητες βουτιές στις νεροτσουλήθρες που βρίσκονται στον χώρο. Σαφώς υπάρχουν και ξαπλώστρες στην παραλία, εντελώς δωρεάν κιόλας, αλλά εσείς θα αποφασίσετε τι προτιμάτε. Ένα είναι σίγουρο, ότι και να επιλέξετε θα περάσετε καλά.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share