Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πόρος: 5 υπέροχα cafe που θα λατρέψετε

Αξίζει να τα επισκεφτείτε!

9 Ιουλίου 2020 07:50
Πόρος: 5 υπέροχα cafe που θα λατρέψετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο όμορφος Πόρος έχει πολλά γευστικά μέρη για να εξερευνήσετε αλλά όσων αφορά τον καφέ σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα παρακάτω.

Cielo Sea Lounge

To Cielo Sea Lounge βρίσκεται στην παραλιακή οδό στο κέντρο του Πόρου ανοιχτό από νωρίς το πρωί εώς τις πρώτες πρωινές ώρες. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το γευστικό πρωινό σας συνοδευόμενο από φρέσκους χυμούς, ή από μεγάλη ποικιλία σε καφέδες. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε Burgers, Pancakes, Κρέπες, Club Sandwich και πολλά άλλα είδη φαγητού τα οποία μπορείτε να τα συνδυάσετε με μπύρες ή αναψυκτικά.

Once Upon a Time

Όμορφη γωνιά για καφέ και ροφήματα μπροστά στην παραλία στο Ασκέλι.

Morso Cafe

Το "Morso Cafe" βρίσκεται στην παραλία του Πόρου, πάνω στον παραλιακό δρόμο περίπου 100 μέτρα από το λιμάνι. Σε έναν πολύ όμορφο και δροσερό χώρο, με τραπεζάκια απέναντι από την θάλασσα, μπορείτε να πάρετε ένα πλούσιο πρωϊνό, απλό ή αγγλικό, να απολαύσετε τον καφέ, το χυμό ή το ποτό σας, συνοδευόμενο από πεντανόστιμα κρουασάν, τυρόπιτα, μπουγάτσα ή κάποιο γλυκό.

Skipper Cafe

To Skipper Cafe αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα απο τα καλύτερα σημεία που μπορεί κανείς να κάτσει για να απολαύσει το καφεδάκι του κάνοντας βόλτα στην παραλία του Πόρου. Πεντανόστιμα καλοσερβιρισμένα γλυκά, καλής ποιότητας καφές, δροσερά αναψυκτικά, γευστικότατοι μεζέδες και άριστη εξυπηρέτηση.

Yachting

To στέκι των ιστιοπλόων και όχι μόνο, με θέα το λιμανάκι του Πόρου.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share