Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάρκιζα: 7 cafe δίπλα στην θάλασσα

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

26 Μαρτίου 2022 12:43
βαρκιζα για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η περιοχή της Βάρκιζας προσφέρει επιλογές για καφέ και χαλάρωση για όλες τις προτιμήσεις και όλα τα budgets. Για να μην ψάχνεις, σου συγκεντρώσαμε όλα τα all day bars για να ξέρεις που θα πας.


Σαββάλας

savalas βαρκιζα για καφε

Στο καφεκοπτείο αυτό θα βρεις πολύ καλό φρέσκο καφέ που μυρίζει πριν καν μπεις μέσα στο μαγαζί, είτε για να τον απολαύσεις on the go είτε για να κάτσεις εκεί στον ήρεμο και δροσερό του χώρο, δίπλα στην θάλασσα.

Island C-Lounge

island c lounge βαρκιζα για καφε

To Island C-Lounge είναι η επιτομή του mood διακοπών σε νησί (το λέει και το όνομά του άλλωστε!). Ένα μοναδικό μέρος, ένας προορισμός για όλη την ημέρα, με υπέροχη θέα! Ποιος τρελός δεν θέλει να παρατείνει όσο περισσότερο μπορεί τις “διακοπές” του;

Είναι το μικρό αδερφάκι του διάσημου Island Bar- Restaurant στη Βάρκιζα που άνοιξε τις πύλες του από πέρσι και από τότε κατέχει σταθερή αξία στις προτιμήσεις μου, ιδαίτερα για το Κυριακάτικο brunch του. Το μείγμα των “εστέτ” νέων ανθρώπων που αγαπούν τη φύση, των στυλάτων ξένων επισκεπτών και της μοναδικής τοποθεσίας του μαγαζιού στη Αθηναική Ριβιέρα είναι αυτό που κάνει το C-Lounge, όχι απλώς άλλη μια καφετέρια… άλλα μια μεγάλη πόρτα, στην κλειδαρότρυπα της οποίας ταιριάζει το κλειδί του παραδείσου!

Esplanade

esplanade

Κλασική αξία στην Βάρκιζα, που διατηρεί την πελατεία του χρόνια. Εδώ μπορείς να ξεσκάσεις απολαμβάνοντας τον καφέ σου ή το ποτό σου με καλή παρέα σε ένα από τα στέκια της περιοχής και να δοκιμάσεις τους τέλειους λουκουμάδες.

Rio Negro

rio negro βαρκιζα για καφε

Μικρός και cosy χώρος για καφέ και γρανίτες σε όποια γεύση μπορείς να φανταστείς. Άλλη καλή επιλογή είναι οι νόστιμες κρέπες του, όμως μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα pancakes με πραλίνα Buena και σαντιγί.

Αλκυονίδες

αλκυονιδες βαρκιζα για καφε

Προσεγμένος και ατμοσφαιρικός χώρος με θέα το απέραντο γαλάζιο, για έναν απολαυστικό καφέ ή ποτό.


Moana Beach House

moana βαρκιζα για καφε

Κι αν είσαι τύπος free spirit και τα παραπάνω σου φαίνονται κυρίλες, καντην παραλάτο. Το Moana Beach House γίνεται για πλάκα το δεύτερο σπίτι μας και το καταγύγιό μας ενάντια σε αρνητικούρες. Εκεί αράζουμε στο πουφ, και λανσάρουμε το attitude ζαμανφού και πάνω τούρλα. Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού το Moana Beach House βαδίζει στα πιο μοδάτα μονοπάτια με τα fashion weekends όπου νέοι σχεδιαστές μόδας, αξεσουάρ, κοσμημάτων και παπουτσιών παρουσιάζουν τη δουλειά τους.

Philip

philip βαρκιζα για καφε

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, το “Philip all day spot”, είναι ο τέλειος καλοκαιρινός χώρος για να πιεις τον καφέ σου, να απολαύσεις το πρωινό σου με θέα την θάλασσα ή να δοκιμάσεις ένα δροσιστικό cocktail.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share