Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ύδρα: 4 ξεχωριστά cafe δίπλα στην θάλασσα

Εδώ θα περάσετε όμορφα!

7 Ιουλίου 2020 10:08
Ύδρα: 4 ξεχωριστά cafe δίπλα στην θάλασσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Café bar με ωραία θέα -κι όχι μόνο- και στέκια που ξεχωρίζουν. Παρακάτω θα βρείτε τα 4 καλύτερα που έχουμε αγαπήσει.

Spilia

Το Beach Club Spilia είναι ένα από τα ποιοτικά cafe-club της Ύδρας με χαρισματική θέση, φανταστική θέα, πολύ δροσιά και ωραία ατμόσφαιρα, που κάνουν ευχάριστη την παραμονή σας. Βρίσκεται στο μυχό του λιμανιού, στην περιοχή Σπηλιά, κυριολεκτικά πάνω στην θάλασσα, με πανοραμική θέα στον Σαρωνικό που κόβει την ανάσα και κερδίζει τις εντυπώσεις ...

Το Beach club Spilia είναι ο τέλειος τρόπος για να διασκεδάσετε και να χαρείτε την πανοραμική άποψη του λιμανιού της Ύδρας, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε το παγωτό σας, αναψυκτικά, φρέσκους φυσικούς φρουτοχυμούς, βραζιλιάνικους και όχι μόνο καφέδες, εξωτικά cocktails, ποτά, ούζο, μπύρες, όλα τα είδη κρασιών, θαυμάσια snacks, υπέροχες σαλάτες, σάντουϊτς και γευστικότατα επιδόρπια.

Skipper

Διαχρονική all day επιλογή στο λιμάνι της Ύδρας, το cafe-bar Skipper έχει ταυτιστεί με το νησί και τη συγκεκριμένη περιοχή.
Εδώ η μέρα ξεκινάει με αρωματικό καφέ και πλούσιο πρωινό, ενώ όσο περνάει η ώρα τη σκυτάλη παίρνουν φρεσκοστυμμένοι χυμοί, διάφορα snacks και πιάτα όπως ζυμαρικά, πίτσα, δροσερές σαλάτες, καθώς και λαχταριστά γλυκά, παγωμένες μπύρες κ.ά. Το βράδυ, στις επιλογές των θαμώνων του κυριαρχούν τα cocktails, που συνοδεύονται από lounge μουσικές. Το Skipper, αποτελεί δίχως υπερβολή, εγγύηση, μιας και σε όλα τα επίπεδα έχει ως προτεραιότητα την ποιοτική εξυπηρέτηση όποιου το επισκέπτεται.

Prima

To café Prima βρίσκεται πάνω στο λιμάνι και προσφέρει υψηλής ποιότητας καφέ και ροφήματα. Καλή εξυπηρέτηση και ευγενικό προσωπικό.

Tassos

Aπό τα πιο κλασικά καφέ της Ύδρας, ο Tassos ακριβώς μπροστά στο λιμάνι του νησιού με πολύ καλό καφέ για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share