Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι 3 top καφετέριες της Δροσιάς

Θα γίνουν το στέκι σας!

6 Ιουλίου 2020 12:58
Οι 3 top καφετέριες της Δροσιάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Δροσιά θα απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον με την παρέα και τους φίλους σας. Εμείς στο athensmagazine.gr σας βρήκαμε τις καλύτερες καφετέριες για να μην ψάχνεστε.


Convoi

Απολαύστε μοναδικής ποιότητας cafe, φυσικούς χυμούς με τα καλύτερα υλικά και άλλα ζεστά ή κρύα ροφήματα! Οι εκπαιδευμένοι baristas είναι εδώ, για να σας προσφέρουν αυτό που ψάχνετε επιπλέον ο σεφ του Convoi χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα και εκλεκτά υλικά σας ταξιδεύει μέσα από τις γεύσεις της new age κουζίνας του. Απολαύστε gourmet πιάτα και μεσογειακές γεύσεις σε μοναδικούς συνδυασμούς και χαμηλές τιμές πάντα με την εγγύηση ποιότητας convoi.


Troufa Bread & Chocolate

Αυτό το μαγαζί δεν είναι μόνο φούρνος, ζαχαροπλαστείο, chocolaterie, gelaterie και cafe: είναι ένα «εργοστάσιο» παραγωγής γευστικής απόλαυσης.

Το Troufa Bread & Chocolate είναι μια ζεστή φωλιά λαχταριστών, γλυκών και αλμυρών γεύσεων στη Δροσιά. Εδώ θα απολαύσεις τον εκλεκτό καφέ και σίγουρα δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στις μυρωδιές που αναδύονται από τα μοσχοβολιστά αρτοπαρασκεύασματα.


All Day Eat Drink Relax


Το All Day Eat Drink Relax είναι από τα καλύτερα μαγαζιά της περιοχής για να απολαύσεις τον καφέ σου και όχι μόνο.

Αν και σε κεντρικό σημείο είναι πολυ χαλαρά και όμορφα και εκτός από τον καφέ εδώ μπορείς να απολαύσεις πραγματικό σπιτικό φαγητό, πίτες και νοστιμότατα γλυκά.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share