Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

5 στέκια καλού καφέ στην Σαλαμίνα

Εδώ θα απολαύσετε ώρες ξεγνοιασιάς

4 Ιουλίου 2020 21:52
5 στέκια καλού καφέ στην Σαλαμίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλος ένας κοντινός προορισμός για τους Αθηναίους είναι και η όμορφη Σαλαμίνα. Εδώ θα φάτε, θα πιείτε και θα κάνετε τις βουτιές σας καθώς έχει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης. Εμείς σας συγκεντρώσαμε τα 5 καλύτερα στέκια της Σαλαμίνας για να ξέρετε που θα κατευθυνθείτε.

Viento Cafe-Bar

Μια από τις κεντρικότερες καφετέριες της Σαλαμίνας είναι το Viento Cafe-Bar το οποίο έχει την προτίμηση του κόσμου. Εδώ θα πιείτε καλό καφέ μέχρι και cocktails και αν είστε τυχεροί θα πέσετε πάνω σε κάποιο από τα events που διοργανώνονται εδώ.


Anemos

Σε έναν μοναδικά διαμορφωμένο χώρο υψηλής αισθητικής, με τις καλύτερες μουσικές μελωδίες, τη μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ , τις υπέροχες γεύσεις του και την καταπληκτική Θεά, ο Anemos – Cafe – Cocktail Bar είναι εδώ για να ικανοποιήσει όλες σας τις αισθήσεις.

Αυλή

Σε κεντρικό σημείο στην παραλία της Σαλαμίνας, στο γωνιακό παραδοσιακό κτίριο επί της πολυσύχναστης Ακτής Καραϊσκάκη δημιουργήθηκε η «αυλή». Με επιρροές από τις αυλές των παραδοσιακών σπιτιών, αλλά και τις νέες τάσεις της εποχής μας, δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος, που προσφέρει ποιοτικό καφέ, ποτό και αξιόλογα συνοδευτικά εδέσματα, από το πρωί έως το βράδυ.


Η φιλική ατμόσφαιρα, η προσοχή στην λεπτομέρεια, το ζεστό περιβάλλον, η μουσική και η υπέροχη θέα του κεντρικού λιμανιού της Σαλαμίνας έχουν ως στόχο όλοι όσοι μας επισκεφτούν να αποκτούν μια ευχάριστη εμπειρία και να περνάνε όμορφα, ώστε να επισκέπτονται την «αυλή» όλο και πιο συχνά.

Duende

H καφετέρεια DUENDE συνδυάζει το ευχάριστο περιβάλλον με τη γρήγορη εξυπηρέτηση. Στη DUENDE μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας με τους φίλους και την παρέα σας απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα του απέραντου γαλάζιου.


Sense

Απολαύστε τον καφέ,το ποτό ή το παγωτό σας σε ένα υπέροχο τοπίο με θέα μόνο την θάλασσα! Γευτείτε τα υπέροχα σνακς συνοδευμένα από μια δροσερή μπύρα δίπλα στην πισίνα χαλαρώστε αγναντεύοντας την θάλασσα.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share