Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βόλτα σε 5 μαγαζιά του Μοσχάτου που ξέρουν από καλό καφέ

Σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα

19 Ιανουαρίου 2022 08:37
μοσχατο για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ στο Μοσχάτο υπάρχουν 3 ψαγμένες καφετέρειες cafe που αξίζουν την προσοχή σου την επόμενη φορά που ο δρόμος σου σε φέρει από εδώ.

Baron Cafe

baron μοσχατο για καφε

Δοκιμάστε τον καλύτερο καφέ από τους "Βαρόνους του καφέ". Μόνο για πραγματικούς coffee_lovers! Ωραίος χώρος και πολύ φιλική εξυπηρέτηση.

Pueblo

pueblo μοσχατο για καφε

Πολύ καλός καφές και φρέσκια, χειροποίητη ζύμη, ψημένη τη στιγμή που θέλετε να την απολαύσετε, σε έναν ιδιαίτερο χώρο στον σταθμό ΗΣΑΠ Μοσχάτου.


Friends

friends μοσχατο για καφε

Το My Friends Cafe αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί από το 2010. Είναι ένα Espresso bar, μοναδικό στο είδος του καθώς σερβίρει μόνο από τους καλύτερους καφέδες Arabica που καβουρδίζονται εμάς καθημερινά.

Cineχεια

Για καφέ, για μπίρα, για κουτσομπολιό με τη φίλη, για γρήγορο κρασί μετά από τη δουλειά, για όλα. Με φιλική ατμόσφαιρα, με live που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν να τραγουδάς με την παρέα σου. Έντεχνα και ροκ κυρίως, ναι. Θα συναντήσεις τουλάχιστον έναν γνωστό, αν είσαι Μοσχατιώτης (ίσως και αν δεν είσαι) και θα το προτιμήσεις γιατί είναι παλιό και δοκιμασμένο. Βρίσκεται σε μία όμορφη πλατεία, έχει τραπεζάκια έξω (και τζάμι γύρω γύρω καλέ τώρα που κάνει κρύο εννοείται) για πιο family καταστάσεις, ενώ μέσα γίνεται ένα σούπερ μπαράκι που μιλάνε γι’ αυτό και εκτός (νοτίων) συνόρων.

Dolce Mucca

dolce μοσχατο καφε

Καταπληκτικό παγωτό, αν και δεν είναι και τόσο της παρούσης. Από τα πιο φημισμένα για την ακρίβεια. Με βάφλα ακόμη καλύτερα. Καφές πολύ καλός. Εδώ μαζεύει πολύ κόσμο και έχει γίνει σημείο αναφοράς στην περιοχή και μέρος για ραντεβού παντός είδους. Το πιο σούπερ από όλα είναι εκείνη η αγελάδα που στέκεται στην κορυφή του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αιγάλεω: 5+1 εστιατόρια για καλοφαγάδες

 

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share