Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μετς: 3 all time classic μέρη για καλό καφέ

Το Athensmagazine προτείνει

18 Φεβρουαρίου 2022 07:11
μετς για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Μετς με τον παριζιάνικο αέρα και θέα την Ακρόπολη θα απολαύσετε τον καφέ σας και θα χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο η συζητώντας με την παρέα σας. Εδώ θα βρείτε 3 all time classic cafe που αξίζει να τα επισκεφτείτε.

Odeon

odeon μετς για καφε

Είναι το all time classic στέκι της περιοχής, που θυμίζει καφέ στο Παρίσι- άλλωστε από το γνωστό γαλλικό θέατρο έχει πάρει και την ονομασία του. Μεγάλες τζαμένιες πόρτες για να χαζεύεις στο δρόμο, ένα τσέλο που σου τραβάει το βλέμμα και αφίσες στους τοίχους από θεατρικές παραστάσεις, δίνουν στο Οdeon μια αρτιστίκ ατμόσφαιρα.

Τα πρωινά στα μαρμάρινα τραπεζάκια του οι τακτικοί του θαμώνες ξεφυλλίζουν την εφημερίδα τους, απολαμβάνοντας τον καφέ τους, ενώ το βράδυ ο χώρος μετατρέπεται σε ένα cosy μπαράκι, όπου πρωταγωνιστεί η τζαζ. Αν είστε τυχεροί μπορεί να πετύχετε και κάποιο live με πιάνο, ντραμς, κιθάρα ακόμα και ούτι, που πραγματοποιούνται συνήθως Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή. Επίσης ο χώρος είναι pet friendly και πολλοί κάτοικοι έρχονται εδώ με τους τετράποδους φίλους τους.

Κάιν

kain μετς για καφε

Ένα cocktail bar, σε art deco τόνους, που συνδυάζει το παλιό και το νέο, με μια υπέροχη τοιχογραφία που απεικονίζει την ιστορία του Κάιν και του Άβελ δια χειρός του Δημήτρη Ταξή, που χρησιμοποίησε ως μοντέλα πελάτες και φίλους του μαγαζιού. Μπορείτε να απολαύσετε πρωτότυπα κοκτέιλ, όπως το Nekroni και το Killer’s Hand, εμπνευσμένα από το χιούμορ των ιδιοκτητών του, πολύ φθηνό καφέ, αλλά και μερικά σνακς κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακούγοντας καλές μουσικές επιλογές από ένα ευρύ φάσμα.

Metz

metz μετς για καφε

Το Metz ξεκινά από νωρίς με καφεδάκι, και συνεχίζει ως το επόμενο πρωί με καθαρά ποτά και ωραία κοκτέιλ (το Ζόμπι του είναι ένα αριστούργημα) οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τα 8€. Εκτός από τις live jazz βραδιές, ενίοτε φιλοξενεί και παραστάσεις stand up comedy και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα που θα δείτε αναλυτικά στη σελίδα του στο Facebook.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share