Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5 παιχνιδιάρικα cafe στου Ζωγράφου

Εδώ θα απολαύσετε ώρες ξεγνοιασιάς

8 Μαρτίου 2022 08:35
ζωγραφου για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ στου Ζωγράφου γίνεται χαμός απο φοιτητόκοσμο που πάει και έρχεται. Συνεπώς τα μαγαζάκια εδώ εκτός απο τον καλό καφέ που προσφέρουν, χαρίζουν και διασκέδαση συνεπώς αν θες να περάσεις καλά έλα και εσύ μια βόλτα.

Κουμπί

κουμπι ζωγραφου για καφε

Από τα πιο “δυνατά” all day στέκια με σήμα κατατεθέν το ιπτάμενο γουρούνι. Με το που ζεσταίνει ο καιρός ο εξωτερικός του χώρος μέσα στο πράσινο μετατρέπεται στο τέλειο σημείο από νωρίς για καφέ παρέα με χορταστικά τοστ και επιτραπέζια παιχνίδια. Θα συνεχίσετε με σνακ και σαλάτες για να ολοκληρώσετε αργότερα με κοκτέιλ και μουσική σε soul, funk, rock και blues μονοπάτια. Η παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα συμπληρώνεται ιδανικά με βραδιές κουίζ που διοργανώνονται.

Phileas Fogg

phileas ζωγραφου για καφε

Ένα από τα πιο ρομαντικά και διαφορετικά μαγαζιά της περιοχής. Το πρωί μπορείς να πας για τον καφέ σου, όμως, καλύτερα να πας για ένα ποτάκι και να δοκιμάσεις τα υπέροχα κοκτέιλ του μαγαζιού. Όλα αυτά υπό τη μουσική υπόκρουση jazz και funk.

Dolce Cafe

dolce ζωγραφου για καφε

Στην κατεξοχήν φοιτητο-γειτονιά της Αθήνας δεν θα μπορούσε να λείπει ένα play cafe, που μάλιστα υπερηφανεύεται ότι έχει την μεγαλύτερη συλλογή παιχνιδιών (διαθέτει πάνω από 300 τίτλους). Έτσι, θα καθίσετε από το πρωί για καφέ, τσάι και σοκολάτα και θα επιδοθείτε σε ατελείωτο παιχνίδι σε ένα χώρο που σας προσκαλεί να παραμείνετε παιδιά.

Urban

urban ζωγραφου για καφε

Το βιομηχανικό desing συναντάει τη ζεστή ατμόσφαιρα σε αυτό το all- day καφέ μπαρ που σε περιμένει στην Ούλωφ Πάλμε 48. Μπορείς να πας από το πρωί για καφέ, αλλά φημίζεται κυρίως για τα πάρτι που κάνει με γνωστούς DJs! Σίγουρα θα γίνει ένα από τα στέκια στην Αθήνα που θα έχεις.


Playce

PLAYCE

Δεν μπορεί να είναι φοιτητική περιοχή χωρίς να έχει ένα μαγαζί με επιτραπέζια για να πας με τη παρέα σου και περάσεις όμορφα. Θα πας να παίξεις και να πιεις τον καφέ σου.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share