Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στην Δάφνη υπάρχουν 4 cafe που πρέπει να επισκεφτείς

Ήρεμα και παρειστικα για να φας και να πιεις καλά

21 Μαρτίου 2022 09:30
δαφνη για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ στην Δάφνη αν θες να έρθεις να πιεις καλό καφέ και να περάσεις καλά με την παρέα σου έχουμε να σου προτείνουμε 4 μέρη που αξίζει να επισκεφτείς.


Το Λιόσπορο

ηλιοσπορος δαφνη για καφε

Από 2009 ξεκίνησε ως ένα συνοικιακό café - snack bar στη Δάφνη, με στόχο να μας ομορφαίνει την ημέρα με τον καφέ, τα ροφήματα και τα σνακ με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση. Οι εξειδικευμένοι από την Hausbrandt barista είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν στην επιλογή ροφημάτων και καφέ που επιθυμείτε.

Bronze all day cafe

bronze δαφνη για καφε

Το Bronze all day cafe ήρθε στην καρδιά της Δάφνης, δίπλα στο σταθμό του μετρό, για να προσφέρει καλό καφέ, ποιοτικό φαγητό, σπορ και καλή μουσική. Συνδυάζει μοναδικά τη σχέση της ποιότητας με την τιμή τόσο στον καφέ, όσο και στην ποικιλία των γεύσεων του. Σημείο κατατεθέν του, το brunch party της Κυριακής με τα φανταστικά pancakes γλυκά ή αλμυρά αλλά και τα διαφορετικά κάθε φορά μενού, εμπνευσμένα από τα ταξίδια των κοσμογυρισμένων ιδιοκτήτων του.

Spoiled Cafe Bar

spoiled δαφνη για καφε

Ένας μοντέρνος χώρος που ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας! Το Spoiled βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το μετρό της Δάφνης. Πρόκειται για ένα μοντέρνο cafe bar που είναι ιδανικό για καφέ και σνακ τις πρωινές και απογευματινές ώρες, αλλά και για ένα full δροσιστικό cocktail το βράδυ..Δοκιμάστε τα πιο γευστικά cocktails στα funky ποτήρια του Spoiled, από τα χέρια έμπειρων bartenders και δεν θα χάσετε!

EMPORIOcafé

emporio δαφνη για καφε

Το EMPORIOcafé δημιουργήθηκε με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς της περιοχής. Με την εμπιστοσύνη του κόσμου κατάφεραν να γίνουν κάτι παράπανω, το μοναδικό, καθημερινό στέκι. Καλός καφές και άψογη εξυπηρέτηση είναι το μότο μας.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share