Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

6 cafe στην Αίγινα που λατρεύουμε

Σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα

3 Ιουλίου 2020 13:03
6 cafe στην Αίγινα που λατρεύουμε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τέλεια απόδραση μόλις μια ώρα από την Αθήνα είναι φυσικά στην Αίγινα. αν θες λοιπόν να κάνεις την μονοήμερη σου και να ξεκινήσεις με το πρωινό σου καφεδάκι, παρακάτω θα βρεις τα cafe - bar που πρέπει να επισκεφτείς.

Barracuda Beach Bar

Το Barracuda Beach Bar ξυπνά καθημερινά από τις 11.00' το πρωί. Απολαμβάνοντας μοναδικό καφέ, Milkshakes, φρέσκους ανάμικτους χυμούς, μπύρες, σφηνάκια, ποτά στα μεγάλα πάσο, θα αγναντεύετε όλη την πλαζ ενώ κάθε βράδυ μέχρι τις 3.00 μπορείτε να θαυμάσετε τον αντικατοπτρισμό του κόκκινου φεγγαριού στην θάλασσα & να δροσιστείτε από το θαλασσινό αεράκι που θα σας χαϊδέψει στο πρόσωπο...

Έπρεπε

Θέλετε καφεδάκι με θέα το Σαρωνικό? Σερφάρισμα στο Internet? Το πιο "hot" στέκι της Σουβάλας σας περιμένει..Βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Σουβάλας, λίγα μόλις μέτρα από το λιμάνι. Η τοποθεσία του καθώς και το γεγονός του ότι διαθέτει ένα μεγάλο μπαλκόνι στον δεύτερο όροφο του κτηρίου, συντελούν στο να προσφέρει μία θέα στο Σαρωνικό που μαγεύει.

Το φιλόξενο Έπρεπε σας υποδέχεται από νωρίς το πρωί για καφέ και τάβλι ή επιτραπέζια, μέχρι και το βράδυ όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στον ανοιχτό και δροσερό χώρο του μπαλκονιού.


Nisos Cafe Bar

Η παρουσία του Nisos Cafe Bar μετράει σχεδόν δέκα χρόνια ζωής στο νησί, κατά τα οποία δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να παρουσιάζει συνεχώς νέες ιδέες. Ο ποιοτικός καφές, τα ιδιαίτερα γλυκά και σνακ, αλλά και τα ποτά και cocktails του Nisos Cafe Bar βρίσκουν πάντα τον τρόπο να μας εκπλήσουν ευχάριστα.Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά. Το Nisos Cafe Bar προσφέρει στους θαμώνες του τη μοναδική θέα της εισόδου του λιμανιού.

Είναι από τα πρώτα που θα συναντήσει κάποιος βγαίνοντας από το λιμάνι, και με το χαρακτηριστικό του design και διακόσμηση, τραβάει αμέσως το βλέμμα του επισκέπτη. Βέβαια, δεν έχουν μόνο οι επισκέπτες ψηλά στις προτιμήσεις τους το Nisos Cafe Bar. Το καφέ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα Coffee Shops και των ντόπιων!

Παναγάκης

Με νέο concept και διαφορετική προσέγγιση το Cafe είναι πλέον ένα εστιατορικό Crepe-Cafe. Το βασικό προϊόν είναι οι ποιοτικές χειροποίητες κρέπες και βάφλες και ο φρεσκοκαβουρδισμένος καφές. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ καθώς και τις γλυκές και αλμυρές γεύσεις του “Παναγάκη” απολαμβάνοντας την μοναδική θέα από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Tortuga

Μια Ιταλική νότα στην κατά τα άλλα ελληνική αγορά της Αίγινας. Το Art Cafe, είναι για πολλούς το αγαπημένο στέκι στο νησί, για καφέ, ποτό, κρασί και διασκέδαση. Στο σοκάκι πίσω από την κεντρική ψαραγορά του νησιού και δίπλα στα παραδοσιακά ουζερί, το μαγαζί, είναι η διαφορετική αισθητική που χρειαζόταν στο νησί.

Σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο, μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ του, να δοκιμάσει τα γλυκά και τα πεντανόστιμα ιταλικά κέικ που δημιουργεί η ομάδα του Tortuga. Ζεστός καφές και ροφήματα το χειμώνα, κρύα και δροσερά ροφήματα το καλοκαίρι.

Ρέμβη

Ο Κυριάκος Κλώνος, ιδιοκτήτης του καταστήματος, έχει δημιουργήσει μια μοναδική ομάδα που στόχο έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση των θαμώνων του All Day Bar. Στο μενού, ξεχωρίζουν μαζί με τον καφέ, τα ποτά και τα cocktails, τα light meals, οι δροσερές σαλάτες και οι διαφορετικές επιλογές γεύματος.

Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει και το brunch καθώς έχει ένα ξεχωριστό κατάλογο για τις ώρες που σερβίρεται. Φυσικά το πρωινό του Cafe-Bar, είναι πλούσιο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το απολαμβάνουν με την πρώτη ευκαιρία. Ενώ για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα όμορφο βραδινό γεύμα, τα dinner menus, έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Heaven Cafe

Θα βρείτε το μαγαζί ανοιχτό από νωρίς το πρωί να σερβίρει τον πρωινό καφέ στους κλασικούς θαμώνες του και όχι μόνο. Και μαζί με τον καφέ, δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος παραγγέλνει ένα σνακ ή ένα γλυκό. Το Heaven Cafe προσφέρει ο,τι χρειάζεται κάποιος για να απολαύσει τον καφέ του.

Το cafe τείνει να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά του νησιού, μιας και μετρά πολλά χρόνια παρουσίας και έχει γίνει συνώνυμο της καθημερινότητας της Αίγινας. Ανανεωμένο και σταθερό στην ποιότητα του, χειμώνα και καλοκαίρι, το μαγαζί είναι πάντα εκεί για να καλύψει τις απαιτήσεις κάθε θαμώνα.

Ακρογιαλιά

Σε έναν καλοκαιρινό χώρο δίπλα στην θάλασσα, μπορείτε να βρείτε αγαπημένα ροφήματα, μεζέδες, και φυσικά, πιάτα ελληνικής κουζίνας! Από το 2004, η κα. Ξένη και η κα. Ελένη, έχουν δημιουργήσει ένα ξεχωριστό χώρο σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα καλοκαιρινά σημεία του νησιού.

Το μαγαζί και η περιοχή είναι πόλος έλξης για όσους θέλουν να απολαύσουν την θέα, που "βλέπει" στο Αγκίστρι, την Μονή και την Ανατολική πλευρά της Πελοποννήσου. Ένα χώρο με αισθητική που κύριο λόγο έχει το ξύλο και η άνεση του επισκέπτη. Η πολύ καλή τοποθεσία του Cafe - εστιατορίου προτιμάται από ντόπιους κατοίκους αλλά και από επισκέπτες του νησιού.

Inn On The Beach

Στο τέλος της κεντρικής παραλιακής οδού του νησιού, το Inn On The Beach είναι ένα μαγαζί που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Επιλογή για πολλούς ντόπιους αλλά και επισκέπτες του νησιού. Διαχρονικό, με την δική του ταυτότητα, με καλοκαιρινή διάθεση και νεανική ομάδα το Cocktail Bar, είναι κάθε καλοκαίρι μια από τις πιο δημοφιλής επιλογές για διασκέδαση.

Σε έναν καλοκαιρινό χώρο ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικό καφέ, νόστιμα σνακ, φανταστικά γλυκά και φυσικά τα διάσημα ποτά και cocktails του Inn On The Beach.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share