Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπέτσες: 5 ψαγμένα σημεία για να πιούμε τον καφέ μας

Αξίζουν να τα επισκεφτείτε

21 Ιουλίου 2023 08:52
σπετσες για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν θες να πιείς ένα καλό καφέ στις Σπέτσες για να ξεκινήσεις καλά την μέρα σου, εμείς εδώ στο athensmagazine.gr σου έχουμε βρει απλά τα καλύτερα.

Cielo Mar

cielo mare σπετσες για καφε

All day bar, με λιτούς τόνους του γαλάζιου και του λευκού για ποτό, φαγητό, καφέ σε ένα από τα πιό ωραία σημεία της Κουνουπίτσας, και με υπέροχη θέα στην θάλασσα του Σαρωνικού.

Mayo Mayo Cafe

mayo mayo σπετσες για καφε

Η είσοδός του είναι λίγο κρυμμένη μέσα στην στοά, και μετά στην σκάλα που οδηγεί στην όμορφη βεράντα. Εκεί που παλιά ήταν το γνωστό εστιατόριο του Λυράκη. Εδώ θα απολαύσετε τον καφέ σας δίπλα στην θάλασσα καθώς και άλλα ροφήματα και νόστιμα σνακ.


Kaiki Beach Club

kaiki σπετσες για καφε

Αν κάτι θεωρείται κλασική αξία στις Σπέτσες, αυτό είναι σίγουρα το Kaiki Beach Club. Το συγκεκριμένο μαγαζί εκπληρώνει κάθε επιθυμία για δροσιστικές βουτιές, και όχι μόνο. Προσφέρει μια οργανωμένη παραλία με όλες τις ανέσεις (ξαπλώστρες, ομπρέλες, πετσέτες, beach service, θαλάσσια σπορ και beach volley), δύο beach bars που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να διασκεδάζουν τον κόσμο από το πρωί μέχρι το βράδυ και να φτιάγνουν καλό καφέ, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια έχει γίνει γνωστό και για το προσεγμένο εστιατόριό του, το οποίο έχει νησιώτικό στυλ, και λειτουργεί στον ίδιο χώρο. Το μενού περιλαμβάνει από σνακ μέχρι ελαφριά πιάτα, ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας.

Βανίλια

vanillia σπετσες για καφε

Η Βανίλια είναι ένα ζαχαροπλαστείο-καφέ που εδρεύει στις Σπέτσες που έχει αποκτήσει την καλή φήμη του εξαιτίας των γευστικών και καλαίσθητων, ζαχαροπλαστικών δημιουργιών του. Επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες φτιάχνουμε καθημερινά γλυκά και καό καφέ με πολύ κέφι και αγάπη.

Αμπάρι

ampari σπετσες για καφε

Το Αμπάρι σας υποδέχεται από νωρίς το πρωί για τον καφέ σας-συνοδεία προσεγμένων snacks-αλλά και όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας για γευσιγνωσίες μπύρας και πιάτων που τιμούν τα ελληνικά προϊόντα.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share