Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πεντέλη: 3 χουχουλιάρικα cafe που θα αγαπήσεις

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει

18 Ιανουαρίου 2022 09:17
πεντελη για καφε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πεντέλη είναι μια από τις top επιλογές τον χειμώνα λόγω των cozy cafe που θα κάτσεις με την παρέα σου για να απολαύσεις τον καφέ σου και να χουχουλιάσεις. Εμείς εδώ στο athensmagazine.gr έχουμε να σας προτείνουμε τα 3 πιο αγαπημένα μας στέκια.


Tre Monti

tre monti πεντελη για καφε

Ανηφορίζουμε προς την Παλιά Πεντέλη και πιάνουμε τραπέζι στο μπαλκόνι του Tre Monti στην πλατεία Αγία Τριάδος για να ρομαντζάρουμε ατενίζοντας τα τρία βουνά της Αττικής, καθώς και τα πλατάνια της αυλής ακριβώς από κάτω, για να πιούμε τον καφέ μας. Ιδανικό και για συγκλονιστικά ηλιοβασιλέματα.

Παλιάτσος

paliatsos πεντελη για καφε

Ένα εξαιρετικό cafe στην Πεντέλη με πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση καλό καφέ ιδανικό για να χουχουλιάσεις τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Safe House

safe house πεντελη για καφε

«Mountains are calling you?» λέει η επιγραφή στην είσοδο του μαγαζιού; Αν η απάντηση είναι «Ναι!» τότε η επιλογή είναι μονόδρομος με κατεύθυνση τον Διόνυσο. Ξύλο και πέτρα στη διακόσμηση, χαμόγελα, ζεστασιά, το απαραίτητα αναμμένο τζάκι. Μην εκπλαγείς αν τελικά το κάνεις στέκι σου, μετά την πρώτη επίσκεψη. Ο κατάλογος είναι πλούσιος σε επιλογές και δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Είναι το μέρος που το πρωί χαλαρώνεις με καλό καφέ και το βράδυ στροβιλίζεσαι. Σαν στο σπίτι σου!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share