Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5 cafe που θα λατρέψετε στην Νέα Ιωνία

Εδώ θα περάσετε όμορφα

3 Ιουλίου 2020 07:42
5 cafe που θα λατρέψετε στην Νέα Ιωνία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην καρδιά της Νέας Ιωνίας θα βρείτε καφετέριες που προσφέρουν πολύ καλό καφέ και νόστιμα εδέσματα για όλες τις ώρες της ημέρας. Σε συνδυασμό με την καταπληκτική αγορά που βρίσκεται εκεί θα γίνει ο top προορισμός σας.


Avenir Cafe Bistro

Το Avenir Cafe Bistro είναι η καθημερινή πρόταση για φαγητό, καφέ και ποτό στην καρδιά της Ν.Ιωνίας. Ιδανικό γιατί σερβίρει πραγματικό καφέ, απολαυστικά σνακ, σε ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον. Δελεαστικές οι προτάσεις του για ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα το μεσημέρι, για ένα δείπνο, για ποτό. Ένα cafe-bistro με χαρακτήρα, ποιότητα στη γεύση, και προπάντων προσιτές τιμές.

Εναλλακτικό

Το Εναλλακτικό καφέ Snack Bar με λίγα τραπεζάκια και καλλιτεχνική διάθεση, προσφέρει από καφέ και snacks μέχρι κρασί, μπύρες και μεζέδες, στις πιο οικονομικές τιμές της πόλης!

Viejo bara de cafe

Προσεγμένο και ήσυχο περιβάλλον με φοβερό καφέ! Το καφέ μπαρ Viejo άνοιξε υπο νέα διευθυνση στην Καλογρέζα, Βυζαντίου 9, και σας περιμένει ...για να γίνει το στέκι σας! Σε κεντρικό σημείο στην καρδιά της Καλογρέζας και πολύ κοντά στην αγορά της Νέας Ιωνίας.Ευκολή πρόσβαση απο Περισσό, Αλσούπολη και Νέο Ηράκλειο

Di Vetro

Μια πολύ καλή επιλογή για καλό καφέ θα βρείτε και στο Di Vetro όπου θα απολαύσετε πλήθος ροφημάτων και νόστιμων σνακ. Όμορφος χώρος και πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Magre Cafe Bar

Ελάτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ ή να χαλαρώσετε με ένα ποτό στο πιο ζεστό στέκι της Νέας Ιωνίας! Παρεϊστικος, φιλόξενος και ήρεμος χώρος στη καρδιά της αγοράς της Νέας Ιωνίας, μόλις 2 λεπτά απ' τον ηλεκτρικό σταθμό!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share