Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

6 μαγαζιά για καφέ και πρωινό στο Αγκίστρι

Πρέπει να τα προτιμήσετε

2 Ιουλίου 2020 07:30
6 μαγαζιά για καφέ και πρωινό στο Αγκίστρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Αγκίστρι θα βρείτε πληθώρα επιλογών από το πρωί εως το βράδυ. Αν θέλετε όμως να πάτε για ένα καλό πρωινό και καφέ εμείς εδώ στο athensmagazine.gr σας έχουμε τα 6 καλύτερα.


Sunrise

Πρόκειται για το μπαράκι που κρατάει τα σκήπτρα της διασκέδασης στο νησί του Αγκιστρίου. Ανοιχτό από νωρίς το πρωί το «Sunrise» δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να συνδυάσει το μπάνιο του στα πρασινογάλανα και πεντακάθαρα νερά του Αγκιστρίου, απολαμβάνοντας καλό καφέ, δροσιστικά ποτά και εξωτικά cocktails.

Quattro beach Bar

Ο λόγος φυσικά για το παραλιακό Quattro Beach Bar, όπου οι οικοδεσπότες τον Βασίλη και τη Νίκη με πολύ αγάπη και μεράκι έφτιαξαν έναν χώρο που υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό! Από το πρωί για καφέ και πρωινό, το μεσημέρι μετά το μπάνιο για εξαιρετικό φαγητό, το απόγευμα για γλυκές αμαρτίες και το βράδυ για ρομαντικές βραδιές με cocktail και φεγγαράδα με φόντο την ατέλειωτη θάλασσα! Έχεις υποχρέωση στον εαυτό σου να ζήσεις μια βραδιά εκεί!

Copa Cabana

Το Copa Cabana είναι ένα μαγαζί οπού μπορείς να βρεθείς από το πρωί ως το βράδυ. Τα πρωινά και τα brunch τους φημίζονται στην Αττική και όχι μόνο, με λαχταριστά αλμυρά και γλυκά pancakes, ιδιαίτερες συνταγές πρωινού, brunch και μεσημεριανά πιάτα. Επιβάλλεται, βέβαια, να συνοδευτούν από κάποιον από τους καφέδες τους, κατά προτίμηση με ένα Beetroot Latte.

Melirriton

Το Cafe Melirriton βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Σκαλάς, στο ισόγειο του Ξενοδοχέιου Galini. Είναι ένα πολύ όμορφο cafe snack-bar, στο οποίο, μέσα σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον, με γρήγορο και άψογο σέρβις, μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή το ποτό σας και να πάρετε το πρωϊνό σας ή ένα πολύ γευστικό snack.

Cafe Kouros

Το Cafe Kouros είναι ένα από τα ποιοτικά cafe του Αγκιστρίου με χαρισματική θέση, φανταστική θέα, πολύ δροσιά και ωραία ατμόσφαιρα, που κάνουν ευχάριστη την παραμονή σας.


Εδώ μπορείτε να διασκεδάσετε και να χαρείτε την πανοραμική άποψη του απέραντου γαλάζιου, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε το πρωϊνό σας, καφέ, γλυκά, παγωτά, σάντουϊτς, τοστ, snacks, φυσικούς χυμούς, αναψυκτικά, μπύρες, ούζο, κρασί, ποτά και coctails.

Φωλιά της Φώκιας

Στη Φωλιά της Φώκιας στην Σκάλα θα απολαύσετε υπέροχο καφέ, πρωινό, κρέπες και σάντουιτς και γλυκά. Τα must είναι τα smoothies με φυσικά φρούτα και το χειροποίητο cheesecake φράουλα. Στο ίδιο χώρο θα βρείτε ελληνικό και ξένο τύπο, τσιγάρα, χειροποίητα κοσμήματα δημιουργίες των ιδιοκτητών, τουριστικά είδη και ρούχα.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share