Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορυδαλλός : 6 καφετέριες που θα αγαπήσεις

Το Athensmagazine προτείνει

2 Ιουλίου 2020 07:43
Κορυδαλλός : 6 καφετέριες που θα αγαπήσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Κορυδαλλό τον αγαπάμε για την πλούσια ζωή και τις εναλλακτικές μορφές διασκέδασης. Υπάρχουν όμως και καφετέριες αρκετά ψαγμένες με κοινό παρονομαστή τον καλό καφέ.

Αίγλη

Η ΑΙΓΛΗ Κορυδαλλού βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας και έκανε το ξεκίνημά της το 1984. Το φιλόξενο κλίμα, οι σύγχρονα διακοσμημένοι χώροι και η ποιότητα σε όλα τα προϊόντα, ανέδειξαν την Αίγλη σε κορυφαίο σημείο συνάντησης της πόλης. Το προσωπικό της καφετέριας φροντίζει καθημερινά με πολύ μεράκι να δημιουργεί το πιο ζεστό κλίμα και είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Ο ανακαινισμένος με μοντέρνα στοιχεία χώρος προσφέρει ένα φιλικό περιβάλλον που ενισχύει κάθε είδους συζητήσεις. Η Αίγλη σας περιμένει, για καφέ, φαγητό και ποτό προσφέροντας πάντα, τα πιο εκλεκτά και ποιοτικά προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Elephadas

Ένα ψαγμένο cafe στον Κορυδαλλό είναι και το elephadas με απλή αλλά τέλεια διακόσμηση, βοτσαλάκι στο πάτωμα, μπλε τοίχους και ένα λούτρινο ελέφαντα απαραίτητα για διακόσμηση. Εδώ θα ακούσετε ωραία soul -reggae μουσική, θα πιείτε καλό καφέ και ωραία ποτά σε μια αυλή όνειρο.

Wish

Το Wish Urban Philosophy είναι ένας νέος χώρος βασιζόμενος στο Minimal Design και στην φιλοσοφία του Fusion All Day bar του εξωτερικού. Ιδανικός από το πρωΐ με καφέ και Brunch μέχρι το βράδυ με φαγητό και Cocktail. Η ποιότητα βρίσκεται σε ολόκληρη τη φιλοσοφία του καταστήματος, ακόμα και στις τιμές, δημιουργημένο με πολύ αγάπη από άτομα με εμπειρία πολλών χρόνων στο χώρο της εστίασης.

Χαβάη

Σε έναν ήσυχο κορυδαλλιώτικο δρόμο πίσω από την Πλατεία Ελευθερίας θα βρείτε τη «Χαβάη», την πιο εναλλακτική γωνιά του Κορυδαλλού. Τα αδέρφια Αλέξης και Δημήτρης Κυριάκος δημιούργησαν έναν απολαυστικά ρετρό χώρο με εξωτικά στοιχεία αλλά και προσωπικότητα, που άνετα θα μπορούσε να βρίσκεται σε μία από τις hip γειτονιές του κέντρου.

Η σάλα του με τις φλοράλ χαβανέζικες ταπετσαρίες, το μωσαϊκό, τις καρέκλες φορμάικας αλλά και τα κασετόφωνα και τις ρετρό τηλεοράσεις που κοσμούν τα ράφια του μοιάζει να τηλεμεταφέρθηκε από τα ’70s. Στη «Χαβάη» θα βρείτε κάθε λογής vintage αντικείμενα και τα περισσότερα από αυτά μπορείτε να τα αγοράσετε επιτόπου, μια και λειτουργεί ως showroom του καταστήματος Vintage for Sale. Ανοίγει από το πρωί για χαλαρό καφέ και μένει μέχρι αργά το βράδυ για δροσιστικά κοκτέιλ με εξωτικά φρούτα. Το δυνατό του σημείο, βέβαια, είναι η μουσική, που κυμαίνεται στο φάσμα της ροκ, garage, πανκ και dark wave, με γνωστούς DJs να εναλλάσσονται στα decks.

Sky Cafe Bar

Αν βρεθείτε στον Κορυδαλλό, σε μια γωνία της οδού Σουρή το Sky Cafe Bar θα σας προσφέρει αξιόπιστη ποιότητα στον πρωινό σας καφέ σε ένα χαλαρό και ξεκούραστο περιβάλλον. Μακρυά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, μέσα σε αυτή την ήρεμη και ζεστή φωλιά, μπορείτε επίσης να απολαύσετε ξεχωριστές ποικιλίες ούζου και μεζέ μαζί με την παρέα σας .


Το Sky Cafe Bar έχει γίνει θεσμός εδώ και 28 χρόνια στον Κορυδαλλό και σας προσκαλεί στον ζεστό και οικείο του χώρο για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

Da Sotto

Το Da Sotto βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Κορυδαλλού και μάλιστα στην πλατεία Ελευθερίας. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό café – restaurant με καλό καφέ και ψαγμένες γεύσεις. Αποτελεί μία καθημερινή πρόταση για καφέ, φαγητό και κοκτέιλ. Ο ζεστός χώρος του μαγαζιού αγκαλιάζει αρμονικά τις στιγμές χαλάρωσης των θαμώνων, ενώ η μουσική εναρμονίζεται με το όλο κλίμα.

Agora Cafe-Bar

To Agora Cafe-Bar είναι καφέ-μπαρ στον Κορυδαλλό με ποικιλία ροφημάτων και καλό καφέ. Το βράδυ μετατρέπεται σε ένα υπέροχο club για πολύ χορό, κέφι και ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share