Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κινέτα: 4 μαγαζιά για να απολαύσεις τον καφέ σου δίπλα στην θάλασσα

To Athensmagazine.gr σας προτείνει

1 Ιουλίου 2020 08:46
Κινέτα: 4 μαγαζιά για να απολαύσεις τον καφέ σου δίπλα στην θάλασσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κινέτα είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός των Αθηναίων για βουτιές και ξένοιαστες ώρες. Πραγματικά δε συγκρίνεται τίποτα με το πρωινό καφεδάκι δίπλα στην θάλασσα, για το λόγο αυτό σας προτείνουμε τα καλύτερα μέρη για να τα απολαύσετε.

Loubier Summer Club

Γιατί στο Loubier Summer Club δεν θα βρείτε μόνο μια άψογα οργανωμένη παραλία που θα απολαύσετε το μπάνιο σας προστατευμένοι από τον ήλιο και τους καλυμμένους χώρους όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό, το ποτό, τον καφέ και τα παγωτά σας. Θα βρείτε ακόμη και τρία γήπεδα beach tennis και volley, όπου μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν. Για σας επίσης που δεν μπορείτε να μείνετε ούτε μια μέρα χωρίς πρόσβαση στο Internet θα βρείτε και ένα γρήγορο ασύρματο δίκτυο (WiFi) με ελεύθερη πρόσβαση, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Το μικρό καφέ

Ένα μικρό καφέ όπως λέει και το όνομα για να πιείτε τον καφέ σας και άλλα ροφήματα, να χαλαρώσετε και να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο.

La Isla

Στο beach bar La Isla θα απολαύσετε τον τέλειο καφέ δίπλα στο κύμα και διάφορα σνακ σε περίπτωση που σας πιάσει η πείνα. Πολύ σημαντικό οτι εχει δωρεάν ξαπλώστρες και parking και βέβαια το ότι το προσωπικό είναι εξυπηρετικότατο.

Lemon Cafe Bistro

Στο Lemon Cafe ένα είναι σίγουρο θα πιεις πολύ καλό και προσεγμένο καφέ και βέβαια μια πληθώρα ροφηματων που υπάρχει στον κατάλογο. Στα συν και οι εκλεκτές νοστιμιές σε περίπτωση που πεινάσετε.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share