Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Havana Club κινηματογραφεί τον Kareem Kalokoh και τη μουσική του σε ένα ταξίδι στους δρόμους του κόσμου

Η μουσική και τα όνειρα δεν έχουν σύνορα.

10 Μαρτίου 2020 08:30
Το Havana Club κινηματογραφεί τον Kareem Kalokoh και τη μουσική του σε ένα ταξίδι στους δρόμους του κόσμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μουσική και τα όνειρα δεν έχουν σύνορα.To Havana Club, το αυθεντικό κουβανέζικο ρούμι ταξιδεύει με τον hip-hop artist Kareem Kalokoh και τη μουσική του και μαζί εξερευνούν την street κουλτούρα στο μουσικό film, Beyond ATH, που θα παρουσιαστεί τον Μάιο.

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης της αθηναϊκής hip-hop σκηνής παρουσιάζει για πρώτη φορά τη μουσική του έξω από τα ελληνικά σύνορα, σε ένα διεθνές tour 4 προορισμών. Live concerts, συναντήσεις με δημιουργούς της διεθνούς rap σκηνής κι ένα συναρπαστικό ταξίδι στις street κουλτούρες διαφορετικών προορισμών, γεμάτο όνειρα και πάθος για τη μουσική, δημιουργούν εικόνες που καθηλώνουν.

Το Havana Club τιμά την αυθεντική κουλτούρα του δρόμου που το καθόρισε και δίνει φωνή στο αθηναϊκό street culture, ώστε να βγει έξω από τα ελληνικά σύνορα και να διεκδικήσει τη θέση του στον κόσμο.

Το showreel από τον πρώτο σταθμό του Beyond ATH είναι on air στη σελίδα του Havana Club στο facebook, ενώ τους επόμενους μήνες θα δημοσιεύονται τα showreels από κάθε προορισμό του tour, λίγο πριν την παρουσίαση ολόκληρου του film.

Λίγα λόγια για το Havana Club

Το Havana Club 3 Años είναι το ρούμι με το μεγαλύτερο κύρος από όλα τα λευκά ρούμια και φέρνει μια αίσθηση ασυναγώνιστης ποιότητας σε όλα τα cocktails. Είναι το ρούμι που χρησιμοποιείται σήμερα για την παρασκευή του παγκοσμίου φήμης Mojito στο La Bodeguita del Medio αλλά και του φημισμένου Daiquiri στο θρυλικό El Floridita.Το Havana Club Añejo 7 Años είναι «η πεμπτουσία του παλαιωμένου κουβανέζικου ρουμιού». Πρόκειται για το πρώτο έξτρα-παλαιωμένο κουβανέζικο, πολυσύνθετο ρούμι, με πλούσιες γεύσεις, που έδειξε στον κόσμο ότι το ρούμι μπορεί να πίνεται και σκέτο. Δημιουργήθηκε από τον θρυλικό Κουβανό Primero Maestro Ronero, Don Jose Navarro και για να παραχθεί χρειάζονται πάνω από 14 χρόνια ενώ η ελάχιστη ηλικία του κάθε ρουμιού στο μείγμα είναι 7 χρόνια.



 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share