Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Oh... Darling"! Το ανανεωμένο στέκι του Πειραιά που θα σε εντυπωσιάσει!

2 Μαρτίου 2020 08:23

Το hot spot του Πειραιά υποδέχεται το φθινόπωρο ανανεωμένο και με φρέσκο αέρα. Η χειμερινή σεζόν βρίσκει το Darling στον αναμορφωμένο χώρο του στον πεζόδρομο Δραγάτση με καινούριο λογότυπο και νέο μενού.

Αν τα βήματά σου σε οδηγήσουν στο ιστορικό κέντρο του Πειραιά, τότε μη διστάσεις να επισκεφτείς το Darling. Από το 2015 αποτελεί αγαπημένο στέκι των Πειραιωτών, ενώ με το πρόσφατο “φρεσκάρισμά” του είναι έτοιμο να προσελκύσει περισσότερο κόσμο από όλη την Αθήνα.

Μέρος αυτής της ανανέωσης αποτελεί και το γεγονός ότι το Darling εντάχθηκε στο δυναμικό του ομίλου Momentum και συνδέεται πια με χώρους εστίασης, όπως το Akanthus, το Opus, τον Ιστιοπλοϊκό κ.α. Το δίκτυο του ομίλου έχει εξαπλωθεί σε όλη την Αθήνα και με αυτόν τον τρόπο έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε καταστήματα με διαφορετικό ύφος και χαρακτήρα.

Οι νέες διακοσμητικές πινελιές στον αριστοκρατικό χώρο του Darling τονίζουν τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του και δημιουργούν ένα χαλαρό και φιλόξενο περιβάλλον για όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί σε υποδέχεται με μοναδικό καφέ από εκλεκτό χαρμάνι και εξαιρετικές επιλογές σε brunch και σάντουιτς. Το απόγευμα μπορείς να απολαύσεις τα δροσερά και ευφάνταστα cocktails που περιλαμβάνει στο νέο menu του, ενώ ο καταιγισμός γεύσεων από τα κυρίως πιάτα του θα σε εντυπωσιάσει.

Οι μοναδικές εμπνεύσεις του chef συνδυάζονται άψογα με την πλούσια wine list και τη μεγάλη ποικιλία από μπύρες. Η νέα σεζόν υπόσχεται έναν μοναδικό χειμώνα στο Darling bar και δεν έχεις παρά να το ανακαλύψεις μόνος σου!

Διεύθυνση: Δραγάτση 8, Πειραιάς
email [email protected]
Τηλέφωνο: 210 4101410

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share