Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτό ήταν το #1 street party του καλοκαιριού!

16 Ιουλίου 2019 12:17
Αυτό ήταν το #1 street party του καλοκαιριού!

Υπάρχουν κάποια events που αξίζει να είσαι εκεί. Αυτό σκέφτηκα το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου, όταν βρέθηκα στον πεζόδρομο του Upupa Epops όπου τα #1 ελληνικά premium αναψυκτικά Three Cents γιορτάσαν τις τρεις νέες άκρως καλοκαιρινές γεύσεις Cherry soda, Sparkling Lemonade και Dry Tonic σε ένα άκρως καλοκαιρινό και ξέφρενο party!

Για να σας δώσω μια ιδέα σας λέω πως τo event ξεκίνησε λίγο πριν τη δύση του ηλίου και κράτησε έως αργά το βράδυ, ενώ οι όλοι όσοι ήμασταν εκεί δοκιμάσαμε τις τρεις νέες γεύσεις μέσα από δροσερά cocktails αλλά και frozen προτάσεις χωρίς αλκοόλ. Εκτός από cocktails, bubbles και ατέλειωτο κέφι η βραδιά ήταν γεμάτη και από φρέσκους ήχους από τους παραγωγούς του Pepper 96,6 και εννοείται πως κάποιοι δεν αντιστάθηκαν στον ρυθμό αλλά χόρεψαν κιόλας!.

Εννοείται πως μαζί με το νοστιμότατο finger food δοκίμασα και τα τρία νέα premium mixers της 3 cents. Μιλάμε για τρεις νέες άκρως καλοκαιρινές γεύσεις, το Cherry Soda με φρέσκια γεύση από κεράσι σε ένα αναψυκτικό που μας γυρνάει στα παιδικά μας χρόνια, το Sparkling Lemonade μια φρέσκια προσέγγιση της σπιτικής λεμονάδας με ανθρακικό και το Dry Tonic, επειδή αγαπάω το tonic αλλά όχι τις θερμίδες του.

Βλέπετε, η αυθεντική γεύση αληθινής κινίνης με αναζωογονητική πικράδα, συνοδεύεται με αρώματα εξωτικών εσπεριδοειδών οπότε εμείς μπορούμε άνετα να το προσθέσουμε σε συνδυασμούς με spirits και λικέρ, συνδυάζοντας την τέλεια γεύση και την φίνα πικράδα με τις μισές θερμίδες! Και τα τρία mixers θα μου κάνουν παρέα όλο το καλοκαίρι και πιστέψτε με δεν υπερβάλλω καθόλου αφού θα μπορώ να τα απολαμβάνω όλη μέρα!

www.threecents.co.uk

Follow us on:

Instagram

Facebook

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share