Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Sugar: Το εντυπωσιακό café -cocktail bar στη Γιάλοβα που θα λατρέψετε!

3 Αυγούστου 2019 10:38
Sugar: Το εντυπωσιακό  café -cocktail bar στη Γιάλοβα που θα λατρέψετε!

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία σε ένα από τα πανέμορφα χωριά της Μεσσηνίας, τη Γιάλοβα, και με θέα την εκπληκτική θάλασσα, το Sugar σκορπάει τη… γλύκα του από το 2009 σερβίροντας μυρωδάτο καφέ, νοστιμότατα σνακ ποτά και εμπνευσμένα cocktails σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον για στιγμές χαλάρωσης όλες τις ώρες της ημέρας.

Η καρδιά του Sugar café – cocktail bar, αρχικά χτυπούσε στην αρχή του πεζόδρομου στη Γιάλοβα, αλλά έπειτα από 10 χρόνια μεταφέρθηκε στον όμορφο κόλπο του Ναυαρίνου, εκπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την επιθυμία των θαμώνων! Το Sugar αποτελεί έναν all day προορισμό και με γευστικές προτάσεις για όλους τους ουρανίσκους, με γευστικότατο μενού που αποτελείται από αλμυρές και γλυκές γεύσεις. Δοκιμάστε τιραμισού, μιλφέιγ, σουφλέ σοκολάτας, ρολό pancake (με μερέντα, μπισκότο, μπανάνα και παγωτό της αρεσκείας σας), λαχταριστές βάφλες και όλων των λογιών τα παγωτά. Στις αλμυρές επιλογές, πείτε ναι στα αφράτα club sandwiches, τα juicy burgers, τις μπουσκέτες και τις ποικιλίες σε finger food και αλαντικών.


Η μαγεία της Γιάλοβα!
Το Sugar είναι ένας λόγος να επισκεφτείτε τη Γιάλοβα. Αν δε το έχετε κάνει ακόμη, θα διαπιστώσετε γιατί είναι ένας must προορισμός που συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι μυριάδες επισκέπτες χάρη φυσικά στην ομορφιά και τα θέλγητρά της. Ο παραθαλάσσιος οικισμός με τα καταγάλανα νερά, βρίσκεται χτισμένο στο μυχό του όρμου Ναυαρίνου απέναντι από την Πύλο και παρουσιάζει ένα εξαιρετικό οικολογικό ενδιαφέρον μιας και αποτελεί σταθμό μετανάστευσης πολλών πουλιών. Ο επισκέπτης μαγεύεται από το φυσικό τοπίο, τη μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, καφέ και ταβέρνες και είναι ιδανική για οικογένειες.


Info:
Γιάλοβα, Μεσσηνίας, Τ. 27230 22662, Μ. 6936 792066
Site: www.sugarcafebar.gr, Facebook: SUGAR Cafe-Cocktail Bar

Μάθετε τα πάντα για τη Μεσσηνία μέσα από τον οδηγό μας, Gold book of Messinia, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share